zondag 2 maart 2008

Sportlust 3 pakt de kop

ARC 4 – Sportlust 3 0 - 5

Als het tegen zit, zit ook alles tegen...
Je hebt zo weleens van die wedstrijden als het tegenzit, dat ook daadwerkelijk alles tegenzit. In de voorbereiding naar de wedstrijd haken Roel en Noël af en moet het 3e ook ondersteund met spelers worden. ARC weet net 11 man op de been te krijgen voor de wedstrijd tegen nummer 3 en periodekampioen Sportlust. Gelukkig speelt het 5e voor ons, zodat we uit hun elftal kunnen putten.

De eerste 20 minuten zijn voor Sportlust en zij komen verdient op 0-1. Hierna herpakt ARC zich en volgen er 25 minuten waar ARC eigenlijk uit moet lopen naar 2-1 misschien zelfs 3-1. Alleen elke keer gaat de bal net naast, op de keeper of zit er een been tussen. Zodoende is de ruststand 0-1.

Na de rust gaat ARC op dezelfde voet verder, maar goals vallen er niet. Het is wederom Sportlust dat wel weer scoort 0-2. Hierna probeert ARC het nog wel, maar er is geen redden meer aan. Sportlust scoort er in de laatste 10 minuten nog 3x op los. Gelukkig staat Tom nog wel zijn mannetje anders wordt de uitslag voor het 4e nog ondraaglijker.

Hopelijk komende zaterdag meer geluk. Als we spelen zoals het 2e gedeelte van de 1e helft, dan kunnen we tegen de koploper Jodan Boys onze huid duur verkopen.

Info: Hanno Lefeber

DSVP 2 - Forum Sport 3
Gaat het wel of niet door? Dat was de vraag waar de meeste zich s'nachts mee bezig hielden... Alleen veld 2 was goedgekeurd dus konden we met storm voetballen.Lees verder

Zevenhoven 2 speelt gelijk bij WDS
Het tweede elftal van Zevenhoven heeft, met drie spelers uit het 6e en twee spelers uit het 7e, met 1-1 gelijk gespeeld bij WDS 2. Lees verder

3 opmerkingen:

1. Zo wat is er met dat WDS aan de hand joh? Gelijkspel, thuis en nog wel tegen maar 9 man.. Volgende week hun maar effe pakkie geven en het 4-0 verlies uit effe wegspoelen!!

BeantwoordenVerwijderen
  2. Hierna herpakt ARC zich en volgen er 25 minuten waar ARC eigenlijk uit moet lopen naar 2-1 misschien zelfs 3-1. Alleen elke keer gaat de bal net naast, op de keeper of zit er een been tussen. Zodoende is de ruststand 0-1.

Zijn ze soms gek geworden??

3. haha staat er hopelijk als we zaterdag de 2e helft van de 1ste helft net zo goed spelen we het jodan boys lastig kunnen maken.. hahah ze zijn zeker gek ja.. Maar toch hoop ik dat ze jodan boys wat punten afpakken.. Zou leuk zijn.!!