maandag 31 maart 2008

Zevenhoven 2 speelt gelijk bij Forum Sport 3

Om toch wat leesvoer te hebben een rondje langs de andere sites, onze laatste twee (reguliere) tegenstanders speelden tegen elkaar:

30/03/2008
Ondanks een gelijkspel bij degradant Forum Sport 3, heeft het tweede elftal van Zevenhoven zich zo goed als veilig gespeeld. Na 20 wedstrijden staat de ploeg van Leo Lips op een zesde plaats met 29 punten. Leonidas 2, ARC 3, Spirit 3 en Be Fair 2 zouden Zevenhoven theoretisch gezien nog kunnen passeren, maar de kans hierop is nihil. Hierdoor dreigt er een vroege zomerstop voor Zevenhoven 2, want ook een plaats in de nacompetitie voor promotie naar de reserve 1e klasse lijkt niet haalbaar meer.
In een matige wedstrijd bleek het al gedegradeerde Forum Sport een waardige tegenstander. Na rust kwam Zevenhoven op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Edo de Zwaan na goed voorbereidend werk van A-junior Wesley Fransen. Een kwartier voor tijd maakte de thuisploeg verdiend gelijk.

Opstelling Zevenhoven 2: Erik de Groot; Erwin Wahle, Gerrit Domburg, Bart Bader, Martien Roeleveld; Erik Luijben (Bas Aartman), Luke van den Broek, Zanoune Radji; Bastiaan van Blaaderen (Wesley Fransen), Dennie van den Berg (Jos van den Broek), Edo de Zwaan

* Vitesse D. hebben we blijkbaar een fijne Derde helft bezorgd. Bijvoorbeeld foto nr. 7 staan een paar bekende hoofden op.
* Bij Jodan Boys zijn ze nog lam, slechts de voorbeschouwing staat erop: Showdan Boys Driede
* DSVP won spectaculair met 7-3 van ARC en maakt weer goede kans op een (vervangende) periode.
* Wat betreft nacompetitie tegenstand. Valken'68 werd kampioen zaterdag tegen SEV. Waarschijnlijk is pas op de laatste dag bekend wie de vervangende periode pakt. Maar het lijkt er een te worden uit het rijtje Voorschoten, ARC, DSO.