maandag 3 maart 2008

ARC 4 - Sportlust 3 0-5

Zaterdag 1 maart ’08

Vandaag moesten de mannen aantreden tegen de veteranen uit Alphen namelijk ARC 4. Vorige week had ARC 4 Sportlust een aardig handje geholpen door met 5-0 WDS te verslaan. De mannen uit Woerden waren dus gewaarschuwd en wisten dat ze flink aan de bak moesten om hier uit bij ARC een goed resultaat te halen. Ook deze week had Maurice weer een leuk team in elkaar geknutseld met spelers van het 4e en zowaar weer eens een speler uit het 2e die er weer bij was. Sportlust begon scherp aan de wedstrijd en was niet bang om de duels uit de weg te gaan. De oude mannen van ARC kregen al snel een paar schoppen waardoor ze wat minder soepel gingen lopen. Het 1e kwartier speelde Sportlust 3 voetbal om van te smullen. Combinaties recht door het midden, prachtige driehoekjes langs de lijn en werd continu de verre man gezocht waardoor we met 22 man op de helft van ARC voetbalde. Het duurde ook niet lang voordat de 1e goal viel. Onze “aanvallend” ingestelde linksback Frank van Dongen gaf een hoge voorzet vanaf de zijkant, deze bal viel recht voor de voeten van Rick van Hattem die met een droge knal de 1-0 binnenschoot. Helaas zakte het spel daarna wat in maar bleef Sportlust toch gevaarlijk.

Na de rust waren er een paar kleine aanpassingen en mocht Matthijs Noordzij weer zijn rentree maken in Sportlust 3. Na zijn nachtelijke avonturen had iedereen verwacht dat hij wel in slaap zou vallen in het veld maar dit bleek al snel niet uit waar te zijn. Hij vloog scherp de duels in waardoor Sportlust binnen 1 minuut al 2 grote kansen kreeg. Kort daarop was het weer raak. Na een diepe bal van Timo Drost moest Rick van Hattem alle zeilen bijzetten om de bal binnen te houden. Dit lukte en gaf de bal voor aan Sjaak Haasnoot (die ook weer zijn rentree maakte overigens), Sjaak plaatste bal netjes in de kruising en was het 2-0 en de wedstrijd leek gespeeld.
Even later was het weer raak, iets buiten de 16 meter kwam een vrije trap, Bart en Ronald gingen achter de bal staan en Bart vroeg aan Ronald neem jij hem? Ronnie zei ik neem hem wel. Even de vinger in de lucht om te kijken hoe de wind stond en met een fraaie krul draaide Ronald hem over de muur, buiten het bereik van de keeper de kruising in. Dit was gelijk zijn laatste actie van de wedstrijd, trainer Maurice zag dat Ronald er aardig doorheen zat en gaf hem een wissel. Onder luid applaus verliet Ronnie het veld om daar vanaf de zijkant verder te kijken naar de wedstrijd en kwam Robin van de Kreeke voor hem in de plaats. ARC gooide er weer met de pet naar net als bij ons thuis, waardoor Sportlust op gemak kon gaan voetballen. Sjaak Haasnoot mocht uit na een mooie aanval zijn 2e van de middag binnen schieten. Rick van Hattem vond dat hij niet achter mocht blijven en waar hij moest overspelen omdat 3 man vrij stonden voor de goal schoot hij zelf en ramde hij netjes de 5-0 binnen. De scheidsrechter vond het genoeg en floot af. De spelers van Sportlust hadden een leuke middag, het publiek ook maar vooral de trainer heeft genoten.

WDS heeft weer punten laten liggen waardoor Sportlust 3 naar plaats 2 is geklommen. Er is nog hoop . . .

0-1 Rick van Hattem
0-2 Sjaak Haasnoot
0-3 Ronald Voorbergen
0-4 Sjaak Haasnoot
0-5 Rick van Hattem

14 opmerkingen:

  1. Nice stukje gozer..
    Het was zeker een mooie wedstrijd heb genoten van het spel!
    Volgende week gaan we zeker WDS pakkie geven..
    Zaterdag tegen de nummer 3 kunnen we een gat slaan..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Komt er trouwens nog een nieuw iets waar we op kunnen stemmen? Heeft er ook iemand trouwens een idee van de topscoorderslijst.? Ben benieuwd wie hoeveel doelpunten heeft gemaakt..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zaterdag zeker genoten van jullie, gasten!!!! Zaterdag was bijna compleet als Nathalie ook nog had gewonnen, of nie Roeltje!?

    Zaterdag WDS en die week daarop heb je WDS tegen Jodan Boys. De eindstrijd kan misschien nog spannend worden.....

    Komende week hard trainen op het ontwijken van tackels (dat zijn van die kleine teringhondjes).

    Gr.
    Maurice (de echte)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. haha als Nathalie had gewonnen dan was het feest zeker compleet!

    Ik zal nog eens kijken of ik een mooie poll kan opzetten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mau dacht dat wij een afspraak hadden dat je zou smsen wie idols had gewonnen..
    Maar trouwens WDS - Jodan Boys lijkt me op dit moment niet zo een spannende wedstrijd.. Waardeloze Dronken Schoppers (WDS) zijn op dit moment niet echt in vorm!
    Gaan we trainen op het ontwijken van tackles.. Relax daar ben ik namelijk niet echt een ster in..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. topwedstrijd mannen. Ik vond het serieus beste zege van het seizoen als je kijkt naar (wederom) rommelige voorbereiding, allerlei half fitte spelers, veel invallers, net periodetitel gewonnen, harde wind, smerigste kleedhok ooit, gemotiveerde tegenstander, matige warmup. Genoeg excuses dus maar onverstoorbaar die punten pakken en de nul houden,klasse....trouwens de supporterschare bij uitwedstrijden begint steeds weer groter te worden, benieuwd hoe dat volgende week is als we 10:15 spelen....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. huh 10:15?? We moeten toch thuis tegen WDS?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ronnie sorry man, je hebt gelijk, Ik zou je op de hoogte houden...

    Zaterdag WDS! Ondanks dat ze misschien niet in vorm zijn zullen zij tegen Sportlust nog meer hun best doen...
    WDS kijkt er al een hele tijd naar uit om tegen Sportlust te ballen, en ze willen ECHT niet verliezen... Nu ze ook hebben gelezen dat wij van ARC met 5-0 hebben gewonnen, zijn ze gisteren al begonnen met het slijpen van hun messen......

    Martijn, je hebt volkomen gelijk. Dramatische voorbereiding, en dan toch nog zo'n wedstrijd neerzetten, echt grote klasse!!!
    En ik ben ook erg blij met de opkomst van onze supporters, super!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi stukje Ullie.

    Voor de 2e keer op rij de nul houden voelt erg lekker!!!

    We hebben wat recht recht te zetten tegen WDS na de kansloze 4-0 uit-nederlaag!!! dus van enige onderschatting kan geen sprake zijn.

    Naast de tackels is het ook oppassen voor zwarte mopshondjes die het veld betreden en in je kuiten willen bijten.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ook mijn complimenten gaan uit naar Ullie.. mooi stukje geschreven! De trainer ook nog bedankt voor de minuten die ik heb mogen pakken!

    Morgen weer lekker trainen!

    Fijne avond allemaal en tot morgen

    ciao

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bedoeld iedereen nou de grote supporters opkomst of bedoeld iedereen eerder het groter worden van de ziekenboeg..?!
    Het is namelijk logisch dat de mensen die geblesseerd zijn komen kijken bij hun eigen team.. toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hehehe wel een beetje respect voor de geblesseerden hè Mannetje!! Ze hoeven niet persé te komen kijken.

    Maar ja als jullie zo blijven voetballen zoals zaterdag dan komen er denk ik binnenkort nog veel meer mensen kijken. . .

    BeantwoordenVerwijderen
  13. mannen, zoals daarnet gezegd, zaterdag na de overwinning op WDS met de hele B-SELECTIE cs. verder bieren op Schrijverspad 64. Dat is tegenover de McDonalds, dus qua eten komt het ook wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijk stukkie boys, eindelijk staat me naam er weer eens bij!!! en jullie zijn gewaarschuwd, ik loop in het derde 2 op 1 dus over 5 wedstrijden sta ik op 12!!!!

    BeantwoordenVerwijderen