zondag 9 maart 2008

Ook WDS klop gekregen!

Invallers bezorgen Zevenhoven 2 overwinning
09/03/2008
Het tweede elftal van Zevenhoven heeft een goede stap gezet in de strijd om de derde periode. Na een 2-1 overwinning op Leonidas 2 heeft het daarin de tweede plaats bemachtigd met 7 punten uit 3 wedstrijden. Een matige eerste helft leverde geen doelpunten op. Na rust had Zevenhoven het betere van het spel en kwam het op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van de ingevallen Zanoune Radji. Een vrije trap vanaf de zijkant van het veld verdween rechtstreeks het doel in. De andere invaller, Bastiaan van Blaaderen, werd door Erwin Wahle de diepte ingestuurd en rondde oog in oog met de keeper van Leonidas beheerst af. In de slotfase kwamen de bezoekers nog terug in de wedstrijd, maar de 3 punten bleven in Zevenhoven. Foto's...

Opstelling Zevenhoven 2: Erik de Groot; Erwin Wahle, Bart Bader, Tije Domburg, Martien Roeleveld; Erik Luijben, Luke van den Broek, Bas Aartman (Bastiaan van Blaaderen); Ben Spanjaard (Tim van der Meer), Edo de Zwaan, Dennie van den Berg (Zanoune Radji)