woensdag 12 maart 2008

Sportlust'46 treft 4e klasser NSV'46


Cuphouder Jodan Boys versus UNIO, Schoonhoven-Stolwijk, ONA-Gouda (zo), Montfoort-Gouda (za), MMO-Woubrugge Aarlanderveen-Kickers’69 en in Woerdense Verlaat de botsing tussen Sportief en Sc Woerden.

Het zijn alle opmerkelijke wedstrijden in de eerste ronde van de derde editie van de strijd om de AD Groene Hart Cup. Ere-voorzitter Ger Hart van vv Bodegraven en de ooit bij Bodegraven begonnen, maar nu voor de profs van Dordrecht uitkomende Moussa Kalisse koppelden de teams aan elkaar. De loting had plaats in het clubgebouw van Bodegraven.In de eerste twee ronden is er sprake van twee regio’s. Dit om de reisafstanden te beperken. Nadien is er een open loting. De eerste ronde staat gepland voor dinsdag 4 april. Aan het toernooi doen 52 teams mee.

De loting voor de eerste ronde:REGIO 1:Sportlust’46-NSV’46, SIVEO’60-Zwammerdam, Aarlanderveen-Kickers’69, ARC-Rijnstreek, MMO-Woubrugge, Bernardus-Kamerik, Sportief-Woerden, Alphia-Nieuwkoop, Argon (za)-Altior, Hazerswoudse Boys-Bodegraven, Nicolaas Boys-VEP, TAVV-CSWREGIO 2: Schoonhoven-Stolwijk, Floreant (za)-WDS, Bergambacht (za)-Moerkapelle, SPV’81-Waddinxveen, OVS Oudewater-Ammerstol, CVC Reeuwijk-GSV, Cabauw-Moordrecht, Olympia-Gouderak, SCH’44-WSE, Floreant (zo)-Groeneweg, ONA-Gouda (zo), Jodan Boys-UNIO, DONK-FC Perkouw, Montfoort-Gouda (za).

voor wedstrijd schema
http://www.ad.nl/groenehart/groenehartsport/2128176/Wedstrijdschema.html


bron AD.nl

2 opmerkingen: