maandag 10 maart 2008

100e bericht op de site

Zaterdag 8 maart ‘08

Voor vandaag stond de lastige klus WDS op het programma. Uit kreeg Sportlust 3 nog 4-0 klop van deze mannen en maakte ze toen een sterke en scherpe indruk, Sportlust 3 was gewaarschuwd. Ook vandaag was er weer gesleuteld om een fatsoenlijk team op de been te brengen aangezien de ziekenboeg al bijna groter is dan de fitte spelers.
Sportlust begon sterk en had al zelfs na 1 minuut voor kunnen staan door een schot van Winston van Straaten, helaas miste deze het doel op een centimeter. Kort daarop volgde ook weer de volgende kans en was het duidelijk dat Sportlust het heft in handen nam. Het duurde dan ook niet lang voordat Sportlust op voorsprong kwam. Robin van de Kreeke anticipeerde goed op een steekbal en kon deze met een mooie sliding langs de keeper glijden 1-0. Sportlust ging nog lekkerder voetballen en WDS probeerde af en toe hun gevaarlijke spitsen in te spelen, maar deze spitsen zaten in de broekzak van “Staal” en “Arie”. Na zo’n 20 minuten kwam Sportlust zelfs op 2-0 voorsprong, weer was het Robin van de Kreeke die prachtig de bal vanaf de rand 16 in de kruising wist te mikken. Daarna gebeurde misschien wel het meest opmerkelijke van die middag, na een “voorzet” van Mark Post Uiterweer was het Joris van Donkersgoed ( ja jullie lezen het goed Joris van Donkersgoed) die de 3-0 binnen schoot. Eindelijk rekende Joris af met zijn gevoel dat hij niet meer wist hoe die moest scoren en kon hij zijn “persoonlijke vreugde feestje” gaan vieren. Met een lekker gevoel ging Sportlust de rust en.

Na rust veranderde het wedstrijd beeld niet heel erg. Sportlust kon lekker achterin het balletje rond laten gaan en WDS rende achter de feiten aan. Ronald Voorbergen kon na 140 minuten voetbal naar de kant worden gehaald en Niels Palm kon zijn rentree maken. Sportlust probeerde nog wel de score uit te bouwen met soms erg mooie aanvallen, maar helaas ontbrak final touch om de bal binnen te schieten. De scheidsrechter wilde ook nog graag een stempel op de wedstrijd zetten door 5 minuten voor tijd nog een penalty weg te geven vanuit niks. Luuk Kastelein wist de 1e inzet nog te keren maar voor rebound kwam hij net te laat 3-1. Gelukkig bleef Sportlust gewoon rustig door voetballen en schoot Robin van de Kreeke zijn 3e doelpunt erin voor vandaag 4-1.

Sportlust won met mooi voetbal van een directe concurrent en daarom draaien ze nog steeds mee voor de titel. Helaas werd na de wedstrijd duidelijk dat er weer 2 man worden toegevoegd aan de ziekenboeg. Robin van de Kreeke brak rond de 20e minuut zijn hand waardoor hij de komende 4 – 6 weken niet inzetbaar is. Ook Rick van Hattem kunnen we misschien een tijdje missen nadat hij een doodschop had gekregen van de tegenstander.

1. anticipeerde.... mooi woord.

Enne, 100ste post Ullie, kunnen we onszelf mee feliciteren!!!

BeantwoordenVerwijderen
  2. altijd leuke mooie woorden erin plaatsen!

100 is een mooie mijlpaal mogen we ons zeker mee feliciteren vind ik!

op naar de 200 zou ik zeggen!

3. Ullie, ik vind het weer een PUIK verslag wat je hebt gemaakt mijn complimenten. Ik heb er eigenlijk niks aan toe te voegen. Makkelijke middag al voel ik nog wel de 87 minuten in mijn benen. Maar wel uitgespeeld :)

p.s. en mijn naam goed geschreven, helemaal top.

Op naar het kampioenschap

4. Heb genoten mannen de 1ste helft!! met name kreeke, rik en arie waren een verademing!! maar natuurlijk de rest ook... bill

5. hey eikels, op de sportlust site staat een link hierheen. Jullie gaan verliezen zaterdag...

6. Leonidas..? Dat zijn toch chocolaatjes.....?