zondag 31 oktober 2010

PERIODEKAMPIOENEN!!!

Zaterdag 30 oktober 2010 stond de competitiewedstrijd tegen Rijnsburgse Boys 3 op het programma. Bij winst van Sportlust en bij puntverlies van ARC zou de 1e periode behaald kunnen worden.

1e helft
Sportlust begon ondanks een matige warming-up sterk aan de wedstrijd. Al na 3 minuten lag de bal in de goal van Rijnsburgse Boys, spits Winston(al 315 minuten zonder doelpunt) werd vrijgespeeld door Machiel en schoot raak in de lange hoek. In de loop van de 1e helft kwam Rijnsburgse Boys met vlugge buitenspelers wat meer in de wedstrijd maar echte kansen werden er niet gecreƫerd. Op slag van rust kwam Sportlust op 2-0, Machiel werd diep gestuurd en schoot via de keeper raak. Hierna kreeg Marc een opgelegde kans op de 3-0 maar schoot op de keeper.

2e helft
In de rust benadrukt dat de druk naar voren moest blijven. Toch was de 2e helft een stuk minder dan de 1e helft maar toch kreeg Sportlust een aantal grote kansen op de 3-0, maar de eindpas was niet goed of de lat of de keeper van Rijnsburgse Boys bracht redding. Rijnsburgse Boys ging het laatste kwartier alles of niets spelen maar verder dan een aantal schoten in de handen van Luuk kwamen ze niet. Pas in de 87e minuut viel de verlossende 3-0, het was de getergde Jeroen die na een mooie aanval kon afronden.

Na afloop van de wedstrijd hoorde we dat ARC met 2-0 had verloren bij Ter Leede zodat een feestje gebouwd kon worden omdat het behalen van de 1e periode een feit is. De doelstelling voor dit seizoen is dus al behaald maar wat mij betreft moet deze doelstelling maar naar boven worden bijgesteld!!

Volgende week gaat het 3e op bezoek bij ARC 3, een echte kraker dus!!

Het 4e verloor het degradatieduel met Rohda 2 met 1-2. Ook het 4e gaat volgende week op bezoek bij ARC 4.