zondag 7 november 2010

Sportlust - ARC

Zaterdag 6 november 2010 stond de topper tussen Sportlust 3 en ARC 3 op het programma, de nummer één en twee van de ranglijst. Bij winst van Sportlust kon hele goede zaken gedaan worden. De wedstrijd stond onder leiding van een dramatische slechte scheidsrechter, een schande voor de KNVB dat voor zo'n wedstrijd een doodfluiter wordt aangesteld.

1e helft
Sportlust begon stromachtig aan de wedstrijd wat resulteerde in drie corners achter elkaar. Doordat Sportlust erg slordig was in de passing ontstond een gelijkopgaande wedstrijd. Het was Sportlust dat halverwege de eerste helft op voorsprong kwam, Winston werd diepgestuurd en via de keeper verdween de bal in het doel. Sportlust kon niet lang genieten van de voorsprong. Vijf minuten later kwam ARC al op 1-1, de spits kon vanaf de zijkant naar binnentrekken en gaf een pas op de linkeraanvaller en deze schoot laag op doel, Luuk kreeg zijn hand er nog tegen maar niet genoeg om het doelpunt te voorkomen.

2e helft
In de tweede helft ging Sportlust op zoek naar de overwinning en had veelvuldig het balbezit maar het leverde geen uitgespeelde kansen op doordat ARC goed gegroepeerd verdedigde. Er is hard gewerkt door Sportlust en er had meer in gezeten. Voor de vierde keer op rij een gelijkspel in een uitwedstrijd, het lijkt wel een syndroom te gaan worden.

Volgende week komt Valken '68 2 op bezoek.

Ook Sportlust 4 bleef steken op 1-1 tegen ARC 4. De tegenstander voor volgende week is Alphia 2.