zondag 10 oktober 2010

Sportlust 3 - RCL 2

Zaterdag 9 oktober 2010 stond op het zonovergoten sportpark Cromwijck de competitiewedstrijd tegen RCL 2 op het programma, RCL heeft voorafgaand aan de wedstrijd 1 punt minder dan Sportlust. Ten opzichte van vorige week zijn Joris en Rik weer terug.

1e helft:
Sportlust begon sterk aan de wedstrijd en kwam dan ook na 4 minuten op voorsprong. Sven kreeg de bal op het middenveld, kon vrij doorlopen naar de keeper en schoof de bal simpel in het doel. Ook hierna bleef Sportlust gevaarlijk, Rik raakte de paal en de inzet van Sjoerd werd knap verdedigd. RCL liet zien dat het over een voetballende ploeg beschikt maar verder dan een aantal afzwaaiers kwam RCL niet.

2e helft:
Het eerste kwartier van de tweede helft was voor RCL dat op zoek ging naar de gelijkmaker maar ook nu werd duidelijk dat de bezoekers geen schutter in de ploeg hebben want de schoten waar recht in de handen van Luuk of verdwenen zelfs over het vangnet. In 67e minuut mocht invaller Jesper aanleggen voor een vrije trap en met een vlammend schot liet hij de keeper kansloos, 2-0. Hiermee was het verzet van RCL toch wel gebroken, in de laatste tien minuten werd de score uitgebouwd naar 4-0. Sven tekende voor de 3-0 nadat hij was diepgestuurd door Timo. De 4-0 kwam op naam van Sjoerd, die na goed doorgaan van Stephan de bal simpel kon binnenwerken. Een verdiende overwinning en voor het eerst dit seizoen de nul gehouden, Luuk kon zaterdag toch nog vissen maar dan naar de bal die het sportpark was uitgeschoten door RCL!

Volgende week gaat Sportlust 3 op bezoek bij laagvlieger Katwijk 4.

Sportlust 4 verloor met 1-4 van DWO 2 en gaat volgende week op bezoek bij DSO 3.

3 opmerkingen:

1. Goed verslag Luuk!
    Oegstgeest verloren, dus los op plaats 2! ARC had moeite met het (voorlopig) laatst geplaatste Noordwijk (slechts 2-1 gewonnen), en Katwijk heeft met 5-2 gewonnen van Ter Leede. Iedere tegenstander is blijkbaar weer moeilijk. Dus ondanks laagvlieger, geen onderschatting!

BeantwoordenVerwijderen
  2. Katwijk uit is nog nooit een makkelijke wedstrijd voor SL3 gebleken, dus sprake van onderschatting mag er in geen geval zijn! Op naar zaterdag.

3. als jesper meedoet komt het wel goed! die rost er wel weer een balletje in, van een metertje of 40!