maandag 25 oktober 2010

Sportlust 3 - Be Fair 2

Zaterdag 23 oktober 2010 stond op een regenachtig sportpark Cromwijck de wedstrijd tegen Be Fair 2 op het programma in de 2e ronde van de beker. De trainer greep deze wedstrijd aan om te experimenteren en een aantal spelers uit het 4e speelminuten te gunnen. Fabian, Kay-Arne en Machiel startte daarom in de basis.

1e helft:
Het begin van de wedstrijd begon rommelig mede door de regen en wind. In de 15e minuut kreeg Sportlust de eerst kans en deze was gelijk raak, Kay-Arne werd diep gestuurd en schoot via de onderkant van de laat knap raak. 7 minuten later kwam Sportlust op 2-0, het was Timo die op aangeven van Rik door de benen van de keeper kon binnenschieten. Rik die later na een grove charge het veld moest verlaten. Be Fair 2 kreeg nog een grote kans op de aansluittreffer maar het was Jesper die de bal van de lijn haalde.

2e helft:
Na 10 minuten in de tweede helft kwam Sportlust op 3-0, op aangeven van Stephan kon Kay-Arne zijn tweede van wedstrijd binnenschieten. Hierna geloofde Sportlust het wel en liet Be Fair voetballen. De net ingevallen Max veroorzaakte een strafschop, de ideale gelegenheid voor Be Fair om wat terug te doen maar de aanvoeder van Be Fair faalde oog in oog met Fabian en ook op de rebound redde Fabian knap. Toch scoorde Be Fair een paar minuten voor tijd vanuit een buitenspelsituatie de eretreffer.

Voor zowel het 3e als het 4e staan komende zaterdag belangrijke wedstrijden op het programma. Het 3e krijgt bezoek van Rijnsburgse Boys 3, het 3e kan bij winst en bij puntverlies van ARC 3 de 1e periode binnenhalen. Het 4e ontvangt komende zaterdag concurrent Rohda '76 2.