zondag 17 oktober 2010

Katwijk 4 - Sportlust 3

Zaterdag 16 oktober stond op het winderige Sportcomplex de Krom de competitiewedstrijd tegen Katwijk 4 op het programma. Door blessures bij de 1e selectie deze week zonder (topschutter) Sjoerd en Jeroen die de bank bij 2 mochten warm houden. De selectie werd aangevuld door Machiel en de gestopte Martijn l'Ami.

1e helft:
Het spel van Sportlust was slordig in de 1e helft wat mede werd veroorzaakt door de slechte grasmat, ondanks het slordig spel was Sportlust wel de bovenliggende partij. Sportlust kwam dan ook na een halfuur op 0-1 door Sven op aangegeven van Winston. Hierna verzuimde Sportlust om nog verder uit te lopen. Net voor rust kwam Katwijk uit het niets op 1-1; de balvaste spits werd aangespeeld, kon breed leggen op de vrijstaande linker aanvaller en deze schoot knap binnen.

2e helft:
Na 5 minuten in de tweede helft kwam Katwijk zelfs op 2-1, een voorzet vanaf links werd binnengekopt door de rechteraanvaller. Sportlust was wakker geschut en ging vol in de aanval. Sportlust kwam op 2-2 door Jesper na goed terugleggen van Winston. Vijf minuten later schoot Timo de 2-3 binnen na een mooie aanval met Chico. Hierna kreeg Sportlust nog een aantal grote kansen op uit te lopen. En net zoals bij SVC'08 en Oegstgeest kwam Katwijk net voor tijd op 3-3 en het was de geblesseerde keeper!! die doorkwam over rechts en de vrijstaande spits inspeelde en deze schoot de bal binnen. Als we gewoon waren uitgelopen naar 2-6 of 2-7 waren we nu KOPLOPER geweest omdat ARC 3 verrassend verloor van Koudekerk 2.

Volgende week komt Be Fair 2 naar Woerden voor de 2e ronde van de beker. Be Fair 2 staat nu 11e in de reserve 2e klasse B. Be Fair 2 kennen we nog van vorig seizoen waar Patrick in de uitwedstrijd de legendarische worden sprak "schop hem maar neer".

Sportlust 4 verloor zaterdag 8-2 van DSO 3 en is volgende week vrij.