zondag 26 september 2010

SVC 2 - Sportlust 3

Zaterdag 25 september stond de competitiewedstrijd op het programma tegen SVC '08. Ten opzichte van vorige week twee nieuwe gezichten: Jesper (vakantie) en Martijn (4e). Martijn werd op het laatste moment aan de selectie toegevoegd omdat Rene op de training zijn kuitbeen heeft gebroken, sterkt Rene!!

1e helft:
Sportlust begon weer sterk aan de wedstrijd en kwam dan ook na 10 minuten op 0-1 voorsprong, Sjoerd scoorde uit een corner van Chico. Hierna golfde het spel heen en weer. Het was SVC dat op 1-1 kwam in 25e minuut, een voorzet vanaf de achterlijn werd bij de eerst paal binnengewerkt. Nog voor rust kwam sportlust weer op voorsprong en weer was het Sjoerd die scoorde uit een slim genome vrij trap van Rik. Sjoerd die zo zijn gemiddelde van 1 doelpunt per 30 minuten in stand houdt, hou zo vol Sjoerd!

2e helft:
In de tweede helft ging SVC meer naar voren spelen waardoor Sportlust de bal niet meer in ploeg kon houden, hierdoor was SVC de gehele tweede helft de bovenliggende partij. Het was wel zuur voor Sportlust dat SVC pas in de 89e minuut de 2-2 scoorde en weer door slecht verdedigen bij een corner.

Gezien de tweede helft mogen we blij zijn met het ene punt. Ondanks het eerste puntverlies van de competitie zijn we nog steeds (mede)koploper doordat ook ARC 3 niet wist te winnen van Valken '68.

Het 4e verloor met 5-0 van Quick Boys.

Volgende week staat voor het 3e weer uitwedstrijd op het programma en wel tegen medekoploper Oegstgeest 2, een heuze topper. Het 4e gaat op bezoek bij buur Siveo 2.

ps. ik heb een nieuwe Amstel Teamlink op de site geplaatst.

3 opmerkingen:

1. corners, het zou verboden moeten worden!

BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha dat vind ik nou ook! Aan de andere kant dan hadden we dan ook niet met 1-0 voor gekomen.

Tegen Oegstgeest een ware topper. Dan moeten we ons ware gezicht gaan tonen.