zondag 19 september 2010

Sportlust 3 - Ter Leede 3

Zaterdag 18 september stond de thuiswedstrijd tegen Ter Leede 3 op het programma en net zoals voorgaande weken was het weer heerlijk voetbalweer. Ten opzichte van vorige week bevatte de selctie 5 nieuwe gezichten: Sjoerd, René, Chico, Sven en Joost.

1e helft:
Sportlust begon net als vorige week sterk aan de wedstrijd en kwam dan ook na 8 minuten op voorsprong door Timo die een slechte trap van de keeper van Ter Leede afstrafte. 2 minuten later redde de keeper van Ter Leede knap op een schot van Timo. Na het 1e kwartier ging Sportlust slordig voetballen. In de 28e minuut kwam Ter Leede dan ook op 1-1 door slecht verdedigen bij een corner. Net voor rust kwam Ter Leede zelfs op een 1-2 voorsprong, de spits werd met een steekpas bereikt deze legde de bal klaar voor een lopende middenvelder en deze kon vrij inschieten.

2e helft:
In de rust besproken dat de beleving terug moest komen in de ploeg. Daarnaast werd er gekozen om van systeem te veranderen. Het was echter Ter Leede dat in de 52e minuut scoorde na slecht verdedigen. In de 60e minuut greep de trainer in en bracht 2 aanvallende wissels. Dit bleek een gouden greep te zijn, want binnen 20 minuten werd de 1-3 achterstand omgebogen naar een 5-3 voorsprong. De 2-3 gemaakt door Sven, de 3-3 door Timo, de 4-3 door Sjoerd en de 5-3 door Sven. In het laatste kwartier van de wedstrijd zette Ter Leede nog aan maar de overwinning kwam niet meer in gevaar.

Dit was de slechtse wedstrijd van dit seizoen, maar wel de complimenten voor de veerkracht die is getoond in de 2e helft.

Het 4e verloor zaterdag door een wereldtreffer in de blessure tijd met 1-2 van TAVV 2.

Aankomende zaterdag gaat het 3e op bezoek bij SVC '08 en het 4e gaat op bezoek bij Quick Boys 5.