zondag 5 september 2010

04-09-2010 Sportlust 3 – Noordwijk 4

Auteur: Luuk

Na drie gewonnen bekerwedstrijden kwam vandaag Noordwijk 4 naar sportpark Cromwijck voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2010-2011. De eerste 20 minuten van de wedstrijd was het spel van Sportlust nogal onwennig. Na wat omzettingen kreeg Sportlust het middenveld meer in handen. Het eerste gevaar van Sportlust kwam van de voet van Rik, zijn schot spatte uiteen op de lat. Na 30 minuten kwam Sportlust op 1-0 , de vrijgespeelde Jesper loste een dwarrelschot af op waar de 'keeper' van Noordwijk zich lelijk op verkeek. In het restant van de eerste helft kwamen zowel Sportlust en Noordwijk niet verder dan wat speldenprikjes.

Al na 1 minuut in de 2e helft kwam Noordwijk op 1-1, Noordwijk kwam door over de rechterkant en de spits van Noordwijk kwam goed voor zijn man en kopte de voorzet met een boogje over Luuk. Sportlust was wakker geschut en pakte de draad weer op wat na 20 minuten de 2-1 opleverde, Vincent werd aangespeeld in de 16 en draaide weg bij zijn man en prikt de bal in de lange hoek.
Hierna vergat het Sportlust wat over een betere conditie beschikte door te drukken en de wedstrijd in het slot te schieten.
Tegen de verhouding kwam Noordwijk 10 minuten voor tijd alsnog op 2-2, na een uitbraak over de linkerkant werd de voorzet met een smash (waar Bas van de Goor jaloers op zou zijn) in de goal gewerkt. De scheidsrechter was totaal niet bereikbaar voor de Sportlust protesten, dit leverde Vincent nog een gele kaart op.
Sportlust hield het 'rouwmoment' kort en ging op zoek naar de 3-2.
Sportlust kreeg loon naar werken, 5 minuten voor tijd werd weer Vincent aangespeeld in de 16 en nadat hij drie man had dolgedraaid kon Vincent zijn 2e van de middag binnenschieten. Een prima start van het seizoen voor de selectie 3/4, want ook het 4e begon met een 3-0 overwinning op Zwammerdam 2. Volgende week gaat het 3e op bezoek bij het gepromoveerde Koudekerk 2 en mag het 4e naar WDS 2.

7 opmerkingen:

1. Waarom maken we er geen Sportlust 3/ 4 site van?

BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan iemand bevestigen dat de maandagavond trainingen voortaan om 20:15 zullen aanvangen i.p.v. 20:30?

3. Derk, zaterdag rijden?

4. Heeft hij het gehaald dan?

5. helaas, hij schijnt lichtjes geïrriteerd te zijn......... morgen trainen ??

6. Tegenstander Noordwijk blikt terug:

7. Hoor die gasten, gelijkspel :o Wat denken ze wel niet met dat handbal van ze! 3-1, dat had het moeten zijn