dinsdag 4 mei 2010

BVCB 2 - Sportlust 3 3-0

Een pijnlijke nederlaag, aangezien bij winst promotie een feit was geweest.
Vooraf werd afgesproken om vooruit te gaan spelen en ervoor te zorgen dat we veelal op de helft van de tegenstander te vinden zouden zijn. Ook wel handig aangezien de beide spitsen (Vincent en Robin) het niet van de grote ruimtes moeten hebben. Dit lukte de gehele eerste helft best aardig, Sportlust was ook de betere ploeg, maar aangezien de thuisploeg al binnen de minuut met 1-0 voor kwam na een missertje van Luuk gingen we toch met een 1-0 achterstand de rust in. Aangezien beide ploegen niet echt tot uitgespeelde kansen konden komen had een 0-0 ruststand de verhoudingen wat beter weergegeven. In de tweede helft werd voortgezet waarmee in de eerste helft was begonnen. Vooruit spelen en druk zetten op de tegenstander, maar toen na een minuut of tien uit een snelle uitval de 2-0 viel was het geloof weg bij de "rood-witten". Er moest tenslotte nog drie keer worden gescoord om direkt te kunnen promoveren. Er werd meer en meer wanhopig aangevallen, maar ook in het restant van de tweede helft werden er geen noemenswaardig grote kansen afgedwongen. Achterin viel er steeds meer ruimte en uiteindelijk werd het nog 3-0 door een mooie stift van de spits van BVCB. Met iets meer precisie had BVCB nog een paar goals kunnen maken, maar die hadden alleen voor de statistieken geweest. Aangezien er aanvallend te weinig werd afgedwongen een verdiende nederlaag. Felicitaties aan BVCB dat nu samen met DSO promoveert naar de eerste klasse. Voor ons dus weer opnieuw opladen voor de nacompetitie. Tegenstander is SVC'08 2. De nummer vijf uit de tweede klasse A. Dit zal nog lastig genoeg worden aangezien we met het tweede en derde met een flinke blessuregolf te maken hebben. Heeft iemand het nummer van die wonderdokter uit Servie...?