maandag 16 maart 2009

Zevenhoven - Sportlust 1-2

De koploper.....een beladen begrip. Het roept altijd respect op maar ook extra motivatie om juist deze tegenstander te verslaan. Zevenhoven is momenteel een koploper die in een dipje zit met 1 punt uit de laatste twee wedstrijden dus de ambities van Sportlust 3 waren hoog. Met wederom een aangepaste opstelling (oa Tim op vier en Martijn op zes) vanwege blessures werd aangetreden ergens diep in de Hollandse polder.

De thuisploeg startte fel en creeerde een aantal mogelijkheden, met name uit dode spelmomenten. De Woerdenaren knokten zich terug in de wedstrijd. Een aantal maal kreeg Rick de bal in positie voor de keeper, maar net te lastig om te scoren. Een kwartier voor rust wist de kap-en-draai spits echter Mark Nederend vrij te spelen, die aarzelde geen moment en stiftte de bal op fraaie wijze over de Zevenhoven-doelman: 0-1. Dit was ook de ruststand.

De thee werd genoten, het voornaamste advies van de coach was om in de tweede helft fel te starten. En die boodschap bleek goed doorgedrongen te zijn. Vanaf de aftrap was het Sportlust dat de klok sloeg en niet de trotse koploper. De 0-2 was onvermijdelijk en wederom fraai. Aanval via rechts, Timo op snelheid voorbij zijn man, afgemeten voorzet eerste paal en binnen getikt door Robin. Dit was het sein voor de thuisploeg om nog aanvallender te spelen. Toch vielen er weinig kansen te noteren, de verdediging stond goed ook nadat Niels en Tim waren vervangen door Timon en Ferdy. De 1-2 kwam min of meer uit de lucht vallen. Sportlust kreeg op de counter vele malen meer (open) kansen, maar wist de wedstrijd niet in het slot te gooien. Derhalve bleef het 1-2 en is Zevenhoven de titel koploper kwijt aan Soccer Boys.

Topscorers:
1.Robin (8)
2.Joost (4)
3. drie spelers (3)

Houd deze week de site goed in de gaten, er volgen meer statistieken!