vrijdag 27 maart 2009

UPDATE: Sportlust 3 - ARC 4

Beste eerste helft van het seizoen: 5-0! Qua tweede helften hebben we betere gespeeld, ik denk bv aan Soc.Boys of Leonidas uit. Uiteindelijk 6-2 gewonnen. Niet zoveel tijd voor uitgebreid verslag dus hier van SV ARC:

Sportlust46 3 -ARC 4 6-2

Wedstrijd ARC 4 na 25 minuten voorbij. Afgelopen zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen Sportlust op het programma.
De wedstrijd moet eigenlijk gewonnen worden, wil men niet dicht bij de PD plek te komen.

Van te voren wordt er nog besproken hoe Sportlust te bestrijden, maar daar is snel niks meer van over. De eerste aanval van Sportlust wordt door Mark van Gemeren nog gestopt, maar daarna liggen er binnen 25 minuten 5 doelpunten in het mandje bij ARC. Ongelooflijk maar waar. ARC komt in de eerste helft tot 1 schamele kans, een afstandschot van Rene van Meggelen.

Na de rust komen Hanno en Dave nog voor de vorm in het veld. Eigenlijk had de wedstrijd verder gewoon schriftelijk afgedaan kunnen worden en had men beter van het zonnetje kunnen genieten. Sportlust hoeft niet meer en ARC probeert het nog wel. Doordat er iets meer ruimte komt, maakt Nol de eretreffer. Sportlust zet weer aan en maakt de 6-1. Rene van Meggelen bepaalt uit een corner van Jeroen Noorlander de eindstand op 6-2.

De wedstrijd maar snel vergeten. Woensdag lekker trainen en hopen dat zaterdag bij
Soccer Boys voor een stuntje kunnen zorgen.

Info: Hanno Lefeber

Interessante links:
*BVCB wint 8-0 van onze komende tegenstander WDS, met inderdaad zes goals van Curtis.
*Op de Zevenhoven site hebben ze fraaie actie foto's staan van onze vorige overwinning.