zondag 29 maart 2009

Sportlust - WDS 0-0

Een verre van bloedeloze 0-0 zaterdagmiddag op Sportpark Cromwijck. Veel strijd en opportunisme van de bezoekers, een heel andere tegenstand dus dan vorige week tegen het puur 'voetballende' ARC. Het kostte de thuisploeg in de beginfase moeite om daarmee om te gaan. Gedurende de eerste helft leverde het surplus aan kwaliteit en snelheid wel kansen op voor Robin, Joris en Winston. Jammergenoeg had tweede spits Rick een offday. In de rust werd hij dan ook vervangen door Joost, Joris maakte plaats voor the return of Derk.

De tweede helft kenmerkte zich door een hoop onvriendelijkheid en discussie met de scheidsrechter. De eerste terechte rode kaart voor WDS werd nog gegeven, maar de tweede hield de leidsman om onbegrijpe reden op zak. Sportlust was het dichtst bij een treffer uit een corner waarbij Martijn's kopbal ternauwernood van de doellijn werd gehaald. WDS schoot een vrije trap binnenkant kruising. Uiteindelijk konden beide ploegen vrede hebben met een gelijkspel.

Zoals de afgelopen weken na een overwinnig de overige uitslagen niet echt voordelig waren, zijn ze dat ditmaal wel. Nog steeds 5 ploegen onder ons voor P10 dus dat zit goed en Gouda is nog binnen bereik voor P4.