zondag 8 maart 2009

Sportlust - BVCB 3-3

Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. De laatste zal ergens in november geweest zijn. Met een aangepaste selectie tegen BVCB, de teruggehaalde jonge talenten Nikki en Timon hadden een basisplaats en voor Rick en Ferdy waren het zelfs de eerste starts in een jaar. De gasten uit Bergschenhoek maakten een sterke indruk, maar het was Sportlust dat op 1-0 kwam door een goal van Rik Kramer.

De slimme spitsen van BVCB waren lastig te bespelen. Met name Curtis Martels (oa ex-ADO en ex-RBC die ook nog met Carlos Valderrama gevoetbald heeft in Miami en schrijft hier een column) was nauwelijks van de bal te krijgen. Al lukte het Timon Pels een paar keer keurig. Een steekbal van Curtis leverde de 1-1 op. Sportlust bleef knokken en even later wist Rick een net zo fraaie steekbal te geven op Rik, die de keeper met een stift kansloos liet: 2-1. De rust leek gehaald te worden met deze voorsprong, maar door een ongelukkige terugspeelbal wist BVCB toch op gelijke hoogte te komen.

In een spannende tweede helft werd weinig weggegeven door beide verdedigingen. De wedstrijd leek op 2-2 te eindigen. Een onbesuisde actie in de Sportlust-zestienmeter werd echter bestraft met een strafschop. Curtis schoot de bal hard onderkantlat binnen. De thuisploeg perste er een waar slotoffensief uit. Vele kansen werden gecreeerd maar niet benut. Diep in de blessuretijd viel dan toch de terechte gelijkmaker. Robin legde een vrije trap op de lat, de terugspringende bal kon door Joost worden ingeprikt. De 3-3 betekent een belangrijk punt omdat BVCB nu op de ranglijst achterblijft.

9 opmerkingen:

1. Ja Fred je hoeft je niet te schamen voor die paar keer dat ie langs je kwam (http://www.hethaagsamateurvoetbal.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4608&Itemid=45) die man heeft zelf in de copa libertadores gespeeld.

BeantwoordenVerwijderen
  2. Pffff vandaar joh...was flink aanpoten zaterdag!

3. Het wordt tijd dat ik weer is mee ga doen, met mij als linksbuiten hadden we zaterdag sowieso die drie punten in the pocket gehad.

4. Jij raakt nog geen pepernoot schwansinatra

5. Al zet patje mij zaterdag in de spits gaan we zkr winnen, nieuwe taktiek is lange ballen, ik kop ze dr allemaal in

6. Het enige wat jij zou mogen doen op dit moment is ballen verzamelen na de training pikkebaars

7. Heeft weer iemand tijd teveel zeker? Wel opvallend, vier verschillende reacties in 3 minuten????

8. ben je weer beter nummer 11? of was je gewoon nep-ziek om zo niet zo vroeg je bedje uit te hoeven komen?