zaterdag 3 mei 2008

Voorschoten 3 - Sportlust 3

Vandaag was het weer heerlijk voetbalweer en de mannen van Sportlust 3 waren zelfs zo bevoorrecht dat ze op deze prachtige dag mochten tegen Voorschoten 3 voor de nacompetitie. Er waren een aantal fanatieke supporters mee gereist vanuit Woerden en ook de geblesseerde spelers waren mee om hun team te ondersteunen.
Voorschoten had haar huiswerk gedaan en hadden daarom besloten om de wedstrijd plaats te laten vinden op het slechtste veld van Voorschoten. Ergens buiten het complex op veld 7 werd de wedstrijd gehouden. De warming-up verliep erg stroef Sportlust had duidelijk moeite om de bal fatsoenlijk aan te nemen en om passing zuiver te laten verlopen. Gelukkig zaten de mannen van Sportlust 3 lekker in hun vel en was er niks aan te merken op hun instelling. Na 7 minuten was het al raak na een vrije trap van Ronald Voorbergen kon Maikel Palm met een flying kick de bal binnenschiten 0-1

Sportlust voetbalde lekker en creerde een aantal kansen. Na een half uur voetballen kreeg Sportlust zelfs de ultieme kans om de voorsprong uit te breiden namelijk een penalty. Maikel Palm mocht aan treden om zijn 2e van de dag binnen te schieten, maar hij faalde hier helaas. Voorschoten kreeg het gevoel weer terug en werden een kwartier voor tijd gevaarlijker en zette wat meer druk op de verdediging van Sportlust. Na een corner werd deze binnen geschoten bij de 2e paal gelukkig stond Ronald daar om de bal tegen te houden maar nadat de bal niet werd weggewerkt viel als nog de 1-1 binnen.

Na de rust kwam Sportlust kwamen de teams fris uit de kleedkamer en werd het echt een wedstrijd met veel tackles en aantal blessures. De scheidsrechter hield de gele kaart continu in zijn hand om de spelers van Voorschoten 1 voor 1 op de bon te slingeren. Helaas viel plotseling ook nog eens de 2-1 er onnodig in. Gelukkig waren de spitsen van Sportlust wat actiever dan de 1e helft en werd er na een goede fysieke actie van Winston de bal in geschoten door Lenneart 2-2. Daarna volgde nog een aantal grote kansen voor Sportlust maar wisten ze niet meer te scoren. Na een heerlijke 90 minuten vond de scheidsrechter het genoeg. De einduitslag 2-2 is niet verkeerd en kunnen we het karwei volgende week afmaken op ons eigen veld!

Leonidas 2 wint met 2-1 van ARC 3.
    Vitesse Delft 3 verliest met 0-2 van DSO 2.

BeantwoordenVerwijderen
  2. En voor de liefhebber, de nawedstrijd Voorschoten tegen Rijnvogels is 1-0 gebleven.

3. staal, is de nieuwe lijst met schorsingen al bekend?