donderdag 29 mei 2008

7 juni gaan we Hockeyen




Maurice Lesi is bereid gevonden om de leiding van de wedstrijd op zich te nemen bij afwezigheid van Koos.

Selectie Sportlust:
Sjoerd van de Bovenkamp, Maarten Cieremans,Pieter Vermeulen, Rene Spanjerberg(keeper),Leroy Brank??, Mark Post Uiterweer, Niels Verweij, Nussy(A1) Lennert Branger(gevraagd maar nog geen antwoord) Martijn Staal. Ronald Voorbergen Joris Donkersgoed Rik Kramer Raouel Lamoine

9 opmerkingen:

  1. dus kan je er mooi aan meedoen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was lekker mannen gisteren. Heb weer nieuw talent gezien bij een aantal van jullie. Ik ben ook benaderd door hun voorzitter om de nieuwe hoofdtrainer te worden en gelijk een paar spelers mee te nemen. Met name die dikke rooie heeft talent, volgens hun voorzitter.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En ze zoeken nog een afmaker, een killer. Dus Joris....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. spierpijn in me rug!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I know ik heb talent gasten met hockey, mijn eisen voor een contract bij MHC1:
    - tekengeld 5.000 euro
    - winstpremie 500 euro
    - altijd gratis eten en drinken

    BeantwoordenVerwijderen
  6. talent om te vreten en te zuipen ja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voorschoten '97 Zaterdag 3 promoveert naar reserve eerste klasse
    Voorschoten '97 Zaterdag 3 heeft een uitstekende prestatie geleverd door op zaterdag 31 mei de promotiewedstrijd tegen DSO 2 met 2-1 te winnen op het terrein van RCL in Leiderdorp. Deze wedstrijd was de finale van de nacompetitie tussen twee ploegen die zeer aan elkaar waren gewaagd. Een benutte strafschop van Niels Karremans zorgde na de pauze voor de 1-0, maar DSO kwam langszij: 1-1. Een fabuleus afstandschot van Carl Roest verdween een minuut na de gelijkmaker in de bovenhoek en die schitterende treffer bleek de winnende waardoor het derde promoveert naar de reserve hoofdklasse. Voor dit elftal (met vele spelers die in 2004 betrokken waren bij de promotie van Zaterdag 1 naar de hoofdklasse) is dit een fraaie bekroning van een goed seizoen. Mooi nieuws ook voor spits Frank Buizer die deze finale miste, omdat hij de marathon van Stockholm loopt. Het derde begint dus volgend seizoen met een ruime selectie op het één-na-hoogste-niveau voor reserveteams. Zaterdag 2 speelt op het hoogste niveau en wel de reserve hoofdklasse. Namens de hele vereniging gaan de felicitaties dus uit naar Zaterdag 3.

    BeantwoordenVerwijderen