woensdag 14 mei 2008

It’s All Over

10 Mei 2008 – In de 1 ronde van de nacompetitie is Sportlust 3 gestrand tegen de fysiek sterke tegenstander Voorschoten 3. Na een uit een net resultaat hebben neergezet kon Sportlust 3 het thuis niet waar maken om een ronde verder te komen.
De dag begon goed voor de mannen van Sportlust in de kantine was er een lunch geregeld en bestond de selectie vandaag uit 17 spelers. Van de koppies was de spanning af te lezen. Mau begon met de opstelling en vandaag waren er toch wel 2 kleine verrassingen namelijk Edu in de basis en Post. Achterin was er ook wat geschoven wegens de blessure van Martijn Staal. Zo stond Maikel Palm vandaag op de plek van Staal. Op nummer 10 mocht Niels Palm het weer proberen die toch al een tijdje uit de roulatie was wegens blessure.


Na het fluitsignaal was het al erg duidelijk dat Voorschoten er met het volle vertrouwen in ging en niet bang was om de duels aan te gaan in tegenstelling tot Sportlust. Na een aantal kleine kansen voor Voorschoten kwam er via een rebound de bal voor de voeten voor de spits van Voorschoten en stond Sportlust na ongeveer 14 minuten achter 0-1. Niemand van Sportlust zat lekker in de wedstrijd en werden er geen combinaties gemaakt en simpele passes kwamen elke keer in de voeten van de tegenstander. In de as liep het totaal niet en werd de bal iedere keer achteruit gespeeld richting Luuk. Het duurde ook niet al te lang voordat de 0-2 binnen werd geschoten en als klap op de vuurpijl werd vlak voor rust ook nog eens de 0-3 binnen geschoten.

Tijdens de rust was er een donderspeech van Mau waarin Ronald en Maikel het een en ander naar hun hoofd kregen geslingerd. De 2 flankspelers werden gewisseld en Joris en Timo kwamen erin. Ook in de 2e helft kon Sportlust geen potten breken. Gelukkig ging het wel iets beter dan de 1e helft maar werden er nul kansen gecreëerd. Gijs Lok werd er nog ingebracht als stormram maar ook hij kon er in zijn eentje niet voor zorgen dat Sportlust beter ging voetballen. Er werd niet meer gescoord in de 2e helft en was het wachten tot de scheids ons uit ons lijden verloste.

Helaas was het gedaan voor Sportlust maar vergeet niet dit was ons 1e jaar in de 2e klasse en is het natuurlijk een prachtige prestatie wat we dit seizoen hebben geleverd! Volgend jaar kunnen we mee gaan draaien voor de titel en zal het gegarandeerd ook weer een jaar worden wat we niet snel zullen gaan vergeten!

8 opmerkingen:

  1. Kan iemand even de notulen plaatsen van de ledenvergadering?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij had Jochem het e.e.a. genoteerd. Of was dat alleen voor zichzelf?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ben ook wel benieuwd naar die notulen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi, hi, hi was een lachertje gisteren he?............

    BeantwoordenVerwijderen
  5. zonde van mijn zeer kostbare tijd, maar was leuk om 3 uur !! naar jochem te luisteren

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wie luistert er nou naar jochem?!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij had weer de lachers op zijn hand! (jammer dat ie dat zelf niet door heeft).

    BeantwoordenVerwijderen