zondag 18 november 2007

Linschoten 2 - Sportlust 4 1-5


Een dubbeldikke multimedia editie deze week. Later nieuws van 3 by Ullie. Voor Sportlust 4 stond de uitwedstrijd tegen Linschoten op het program. Menig Sportlust team is hier in het verleden roemloos weggezakt in de zware klei, maar ditmaal een uitstekende prestatie van de Woerdenaren. Vanaf de aftrap het beste van het spel, dit resulteerde in een fraaie goal van Robin vd Kreeke uit een vrije trap, voor de eeuwigheid vastgelegd op camera (let ook op het geouwehoer op de bank):

Daarna werd Linschoten een beetje wakker en gebeurde er ook het een en ander aan de kant van Mark Pels zoals een vrije trap op de lat van de sterspeler van de thuisploeg, maar Sportlust bleef agressief spelen, met name Sander van Hattem, Mark Post op 4, Kreeke en Eduard gingen voorop in de strijd, zie ter illustratie:


Vlak voor rust scoorde Sjaak zijn eerste van de dag na een mooie pass van Eduard, 0-2. De thee en de speech van Patrick in de kleedkamer/portocabin smaakte dus goed. Mark PU was inmiddels al uitgevallen met kramp en Edu zou vlotjes na rust volgen met een dubbele. Ja, ja het Linschotense hoofdveld was zwaar voor de Woerdense kuitjes. In de tweede helft eigenlijk geen moment in gevaar gekomen. Al duurde het nog vrij lang voor de beslissende derde viel. Er was inmiddels lekker doorgewisseld: John Baars tegen zijn oude maten, Frank en Tim namen het middenveld in handen, Wesley ergens voorin. Kreeke bracht een mooie pass van Tim zo voor de voeten van Sjaak: 0-3. Tijs zag zijn mislukte voorzet wonderbaarlijk over de keeper stuiten: 0-4. En Sjaak prikte zijn derde binnen na een goede assist van goodold Guy Bruggeling. De eretreffer van Linschoten was louter voor de statistieken.

Kijk hier voor meer foto's. En hier voor het verslag van teleurgesteld Linschoten.

3 opmerkingen: