dinsdag 13 november 2007

Een goede voorbereiding, een goed begin maar een matig resultaat.

De mannen uit woerden mochten na de mooie overwinning op Leonidas zich op gaan maken voor de wedstrijd uit tegen Vitesse Delft 3. Voor het eerst dit seizoen was iedereen op tijd en konden we met een ruime selectie vertrekken aangezien het 4e was afgelast. Helaas moesten we mannen zoals Derk Kelkensberg, Bart van Oudenallen & Rik Kramer afstaan aan het 2e.

De reis naar Delft verliep zo relaxt dat onze reserve spits in sliep viel na vertrek en wakker werd 2 minuten voor dat we bij onze bestemming waren. De warming-up werd gedaan onder leiding van Martijn Staal en iedereen was goed geconcentreerd met de wedstrijd bezig. Vitesse Delft won de toss en koos voor 1e helft wind tegen. De wedstrijd begon en Sportlust kon door middel van de wind in de rug lekker naar voren voetballen en druk zetten op de achterhoede van Vitesse Delft. Na 5 minuten was het al raak voor Sportlust. Nadat de bal via de rechterkant werd ingebracht en weg gewerkt werd door de verdeding van Vitesse Delft belande de bal recht voor de voeten van Ronald Voorbergen. Ronald Voorbergen twijfelde geen moment en schoot de bal goed binnen 0-1. Hierna verzaakte Sportlust de druk te zetten wat ze daarvoor deden en kon Vitesse Delft beter in zijn spel komen. Vlak voor rust leek het erop dat we met een 1-1 tussenstand de pauze in moesten gaan nadat Luuk Kastelein de spits neerhaalde binnen de 16. De scheidsrechter vond het meer op een schwalbe lijken waardoor Luuk en Sportlust goed weg kwamen.

Na de rust kreeg Sportlust het erg zwaar omdat ook Vitesse Delft ging profiteren van de wind. Na een knullig moment tussen Steven Karsemeijer en Ronald Voorbergen werd zomaar de 1-1 onder Luuk Kastelein binnen geschoven. Sportlust herpakte zich goed en door misschien wel 1 van de mooiste aanvallen van dit seizoen met prachtige één twees tussen Joris van Donkersgoed en Niels Palm, belandde uiteindelijk de bal via Lenneart Branger bij de goed invallende Rick van Hattem. Voor hem was het nog maar een koud kunstje om deze bal binnen te schieten 1-2. Het leek erop dat Sportlust de overwinning ging stelen in Delft. Maar helaas na bal verlies op het middenveld werd de bal het strafschopgebied van Sportlust ingepompt. Guy Bruggeling wilde de bal weg werken maar schoot de bal plots tegen zijn eigen arm aan, Penalty oordeelde de scheidsrechter. Luuk Kastelein leek hem aanvankelijk nog er uit te werken maar kwam net 1 millimeter te kort 2-2.

2-2 was de eindstand en een terechte uitslag voor deze zaterdagmiddag.

0-1 Ronald Voorbergen
0-2 Rick van Hattem

Raoul Lemoine

9 opmerkingen:

1. Mooi verslag Raoul.

Heeft er iemand interesse in mijn auto (Mazda 323F)?
    Ik ga hem verkopen omdat ik een auto van de zaak krijg.

Luuk

BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, Luuk dankje. Ik heb ook al een auto van de zaak. Wil wel graag je keepershandschoenen overnemen.

3. Denk dat Pelsie ook wel geïnteresseerd is in handschoenen aangezien die gister stond te trainen met één handschoen

4. maar guy ,je bant al aardig klemvast zonder handschoenen,laat staan met.

5. auto van de zaak, toe maar. Ik neem aan met genoeg ruimte voor 4 voetbaltassen. Zag ik je vanochtend al niet rijden in een grijze 307?

6. Ik zou 'm wel over willen nemen voor een mooi 'vrienden' prijsje?