maandag 26 november 2007

Forum Sport 3 - Sportlust 3

Voor vandaag was de opdracht geen punten verliezen uit bij Forum Sport. Met een brede selectie vertrokken we naar Voorbug om daar de mannen van Forum Sport 3 even pakkie te geven. Met de instelling ging Sportlust ook de wedstrijd in. Dat leidde al gauw tot slordig voetbal en ging Sportlust de duels maar half in. Na een kwartier schudde Forum Sport de mannen uit woerden eens flink wakker door zomaar de 1-0 binnen te schieten. Dit bleek het medicijn te zijn voor Sportlust en iedereen stond weer met beide benen op de grond. Snel daarna kwam Sportlust weer in zijn spel en speelde zij weer even voetbal om je vingers er bij af te likken. 2 minuten na de achterstand kon de afgetrainde Niels Palm de bal makkelijk binnenschuiven door een tactisch overstapje van Martijn Staal 1-1. Kort daarop volgde een knappe actie van Rick van Hattem waarmee hij 4 of 5 verdedigers bezig hield en prachtig steek balletje gaf aan weer Niels Palm die hem mooi de touwen in knalde 1-2. In dezelfde fase waarin Sportlust lekker aan het tikken was kon Raoul Lemoine na een afgestemde vrije trap van Ronald Voorbergen zelfs de 1-3 intikken. Binnen nog geen 8 minuten boog Sportlust een 1-0 achterstand om tot 1-3 en ging het daarna wat nonchalant voetballen. Er werden een aantal grote kansen verprutst bijvoorbeeld door onze Winston van Straaten die een mooi stiftje in zijn gedachten had maar waarbij de keeper moest bukken om de bal op te rapen. Hierdoor kwam Forum Sport zelfs in de gelegenheid om zomaar van uit het niets de 2-3 binnen te koppen.


Na rust werd nog even duidelijk verteld dat we er nog niet waren en dat de beginfase waarin we speelde ronduit slecht was. Er waren geen wissels aan de zijde van Sportlust waardoor we met dezelfde 11 man weer terug keerde op het veld. Al snel kon Sportlust verder weglopen van Forum Sport doordat Niels Palm zijn 3e van de dag kon binnenschieten 2-4. Even later mocht dan ook eindelijk een spits scoren deze middag, het was Rick van Hattem die de 2-5 simpel voor een bijna leeg doel kon binnenschieten. Hij werd na zijn goal gewisseld en zijn vervanger was Robin van de Kreeke. Deze Robin was gretig en wilde graag laten zien wat hij in huis had. Na een mooie pass van Robin van de Kreeke op de inlopende man Ronald Voorbergen dacht Ronald al aan hoe die zal gaan juichen, zijn directe tegenstander dacht hier anders over. Net voordat de bal bij Ronald kwam werd hij onderuit gemaaid door zijn mannetje, de scheidsrechter kon niets anders dan een strafschop toekennen. Winston van Straaten was er als de kippen bij om deze te nemen en faalde ook niet 2-6. Kort daarop was Joris van Donkersgoed al bezig met Sinterklaas aan het spelen door een bal binnen de 16 meter met zijn handen tegen te houden. Ook nu moest de scheidsrechter wel een strafschop geven, Luuk Kastelein dook de andere hoek waardoor de einduitslag 3-6 werd.




Sportlust ging met een lekker overwinning en met 3 punten weer terug naar Woerden.

1-1 Niels Palm
1-2 Niels Palm
1-3 Raoul Lemoine
1-4 Niels Palm
2-5 Rick van Hattem
2-6 Winston van Straaten





6 opmerkingen:

  1. You know how I know your gay.... You're talking about somebody's well-trained muscular body...that's how I know your gay

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klasse gasten!! die palm is op schot de laatste weken.. nou zaterdag de Jodan Boys maar pakken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahah kijk die Rick is juichen joh na zijn goal.. haha.. Waar zijn de rest van de foto's??

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hell yeah 4-1 Jodan Boys op de broek geven!!! fijne terugreis naar gouda!!

    BeantwoordenVerwijderen