Verslag door SV Loosduinen

Van de site uit het boekje geplukt:

5 mei 2007:
Sportlust '46/3 - SV Loosduinen 2 door Pieter
Vandaag de 1e wedstrijd van ons tweede in de nacompetitie voor een eventuele promotie naar de 2e klasse. We begonnen vandaag met een prima voorbespreking vergezeld van broodje melk en jus d 'orange. Mede mogelijk gemaakt door Koos Kornaat B.V. De voorbespreking was extra uitgebreid. De selectie van vandaag was ook extra uitgebreid. John Bakhuis had meer dan genoeg spelers meegenomen. Het zou er op neer komen dat sommigen niet zouden kunnen spelen, maar uiteindelijk als support mee zouden gaan. Deze gedachte had echter geen uitwerking tijdens de voorbespreking.
Ze zeggen wel dat vrouwen geen kaart kunnen lezen, maar dit keer was het de vriendelijke vrouwenstem van de Tom Tom van Dave van Mill die ons langs afgelegen weggetjes op de juiste plek van bestemming bracht. Eenmaal aangekomen bij Sportust in Woerden voelden we hoe warm het was.

We speelden vandaag op het kunstgrasveld. Onze vlagger van vandaag was reservekeeper Errol Franchimont, bedankt Errol!
We begonnen de wedstrijd gelijk fanatiek. Het liep prima en we waren sterk aan de bal. Al gauw was het Mark Molenkamp die in positie werd gebracht en die de bal ook keurig naast de keeper in de uiterste hoek schoot, 0 - 1. Hierna bleven we drukken en bleven we gevaarlijk. Jos Elve kreeg de bal en schoot prima in, maar deze bal belandde helaas op de paal. Keeper was kansloos. We geloofden er in en gingen door… Helaas bleven we niet volharden in ons spel en maakte Sportlust de gelijkmaker, 1 - 1. Sportlust bleef drukken en al gauw werd het 2 - 1 en 3 - 1. Tot grote ergernis kregen ze tot slot nog een verdiende penalty mee en helaas schoten ze deze feilloos in en gingen we met 4 - 1 de rust in. De wedstrijd was nog niet verloren. We moeten de tweede helft gaan scoren. De geblesseerde Lennart Witte maakte plaats voor Mark Blok. Vlak na rust scoorde Sportlust de 5 - 1 en 6 - 1. Toen werd het weer tijd voor onze aanval. Rolf Berntsen en Eric Broeckhuysen kwamen er in en we gingen inderdaad weer aanvallen. Sportlust scoorde toch nog twee maal 8 - 1. Toen gingen we weer drukken en we scoorden nog tweemaal, 8 - 3. Gefrustreerd gingen we het veld af, maar volgende week krijgen we nog een kans om te laten zien wat we waard zijn en moeten we leren van de fouten van vandaag, want die waren er wel degelijk.
Het glas* blijft halfvol!! (*=glaasje fris) en laten we ervan uitgaan dat we er met familiedag niet bij zullen zijn, omdat we verplichtingen hebben m.b.t. de nacompetitie!!