zondag 13 mei 2007

Loosduinen 2 - Sportlust 3 1-2

Wat fotos en filmpjes van de wedstrijd online gezet. Met de afgekeurde goal van Ronald. Staat hiero: http://picasaweb.google.com/martijnjstaal/LoosduinenSp3
Filmpjes waren thuis een stuk scherper, misschien kan ik er vanavond nog wat aan verbeteren.

Verslag wederom van Raoul:

Vandaag stond op het programma de return tegen Loosduinen. Nadat we thuis Loosduinen met 8 – 3 hadden gepakt leek deze wedstrijd alleen maar op een verplichte formaliteit. Trainer Maurice had de moeilijke taak om toch zijn mannen scherp te krijgen voor deze wedstrijd en er voor zorgen om zonder blessures of schorsingen deze wedstrijd uit te spelen. Er waren een aantal wijzigingen in het elftal vergelijken met de opstelling van vorige week. Dit had alles te maken met blessure van “Good old” Martijn Staal en Winston van Straaten en een afwezige Gerhart de Jong. Voor deze jongens kwamen in de plaats Sjaak Haasnoot (a.k.a. de Clown), Frank van Dongen en Niels Palm. Na 5 minuten voetballen was het al snel duidelijk dat Loosduinen niet in een stunt geloofde en begonnen meteen met kritiek uitten op eigen spelers en op de scheidsrechter. Na zo’n 10 minuten kreeg Sportlust een corner en werd die mooi binnen geknikt door Niels Verweij 1-0. Nog geen 2 minuten later trok Loosduinen de stand weer gelijk na een onoplettendheidje van onze verdediging 1-1. De omstandigheden waarin we voetbalde zorgde niet voor een aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek, we hadden te maken met een dramatisch veld en windstoten van maar liefst 80 km/h. 5 minuten voor rust schoot Captain Ronald Voorbergen nog een vrije trap in de winkelhaak, maar werd deze afgekeurd vanwege buitenspel. We gingen de rust in met een gelijkspel.

Na rust werd de sfeer in het veld wat grimmiger dankzij harde tackels over en weer. Ook onze Clown gaf nog even een gratis showtje weg door in een spel onderbreking de bal te pakken en richting het doel te rennen. Dit werd niet gewaardeerd door de keeper van de tegenstander die de Clown een duwtje gaf waardoor de Clown begon te krijsen als een baby. Na deze show werd er weer door gevoetbald en kwamen er aantal kleine kansen. Een paar minuten voor tijd schoot Rick van Hattem nog even hard de bal in de touwen waardoor we 1-2 voor kwamen. Mark Pels wilde ook nog even zijn fout van vorige week herstellen door een goede wedstrijd te keepen en in de laatste minuut er nog even een wereld redding er uit te gooien. Zo won Sportlust ook nog even de uit wedstrijd maar het mindere nieuws was dat er toch 2 blessures waren voor Niels Verweij en Derk Kelkensberg.

Totaal stand 10 - 4 in het voordeel van Sportlust. Sportlust 3 kan zich nu op gaan maken voor de wedstrijd tegen Xerxes 3 a.s. zaterdag 19 mei thuis.

7 opmerkingen:

1. Staal, wel relax paar foto's maar ze zijn alleen als je ze vergroot niet zo heel scherp.. En waar is een filmpje? Wil die afgekeurde goal wel effe terug zien..!!

BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry staal de foto's doen het wel goed, moeten alleen effe laden.. haha maar dat fimpje heb ik nog niet gevonden.!

3. Sorry gasten ik ben nog niet helemaal wakker.. Maar de filmpjes ook gevonden relax staal, je moet vaker geblesseerd zijn.. Even kijken wie bij die vrije trap buitenspel stond..

4. heerlijke foto's/filmpjes Martijn, zondag ook nog genoten in de arena??