maandag 23 november 2009

Sportlust 3 - Linschoten 2 10-2

Met een monsterscore naar de volgende ronde. Veel meer kun je niet doen tegen een team dat een klasse lager onderin staat.
Na de snelle 1-0 van Danny en kort daarop de 2-0 van Robin was de wedstrijd na een kwartier eigenlijk al beslist. Nadat Winston met twee goals voor de 3-0 en 4-0 had gezorgd was het in de rust een kwestie van iedereen scherp houden voor de tweede helft. Aangezien we dit seizoen al eerder tegen Soccer Boys een slechte tweede helft speelden na een goede eerste helft met een dikke voorsprong was het nu zaak om dit niet nogmaals te laten gebeuren.
Dat we toch een beetje geleerd hebben bleek wel gezien de einduitslag. Door doelpunten van achtereenvolgens Danny, Ronald V en Robin met daar tussendoor twee tegendoelpunten stond het al snel 7-2. De eindstand werd uiteindelijk op het bord gezet door Dennis (2x) en de afsluiter met een leuk lobje door ondergetekende.
Simpel doorbekeren dus. Iedereen is heel gebleven, behalve helaas Derk die bij het vierde al vrij snel geblesseerd uitviel. Met goede moed dus op naar de wedstrijd van a.s. zaterdag, thuis tegen BVCB. Aangezien ARC de inhaalwedstrijd verloor staan we nu ook op verliespunten op de derde plaats. Bij winst kunnen we BVCB op zes punten zetten. Lijkt mij persoonlijk geen slecht idee....