maandag 28 september 2009

Sportlust 3 - WDS 2 4-0

Een onverwacht simpele, maar daarom niet minder welkome overwinning.
Waar WDS normaal gesproken voor Sportlust een lastige tegenstander vormt, was het deze keer een makkelijke middag. WDS stond voor de wedstrijd onderdaan met 0 punten. En al snel bleek waarom.
Na de 1-0 van Robin (rebound na een van richting veranderd schot) bleek al snel dat we deze keer niet zoveel problemen zouden krijgen met deze tegenstander. Nadat een doelpunt van Robin (of was het nou Martijn S.??) werd afgekeurd na een minuut of 5 protesteren van WDS was het Moustafa die een sterk optreden beloonde met een prima doelpunt; 1-op-1 met de keeper faalde hij niet: 2-0. Nadat vlak voor rust Robin met een vrije trap de 3-0 liet aantekenen was het een kwestie van rustig uitspelen en op zoek gaan naar nog meer doelpunten. Dat werd er uiteindelijk nog maar 1, een penalty van Robin die met zijn 3e van de dag en alweer zijn 5e van het seizoen de verdiende 4-0 einduitslag op het bord zette.
Belangrijke overwinning waardoor we weer aansluiting hebben bij de subtop en afstand nemen van de onderste ploegen. A.s. zaterdag ARC. Zij hebben afgelopen zaterdag voor het eerst verloren (van de koploper DSO), desondanks staan ze nog boven ons. Lijkt me dus verstandig dat we daar winnen.
Opvallend: Noordwijk krijgt voor de 3e keer in 4 wedstrijden 6 doelpunten tegen. Hebben wij blijkbaar toch iets niet goed gedaan in onze thuiswedstrijd tegen hun....