maandag 21 september 2009

Zevenhoven 3 -Sportlust 3 1-0

De tweede nederlaag van het seizoen is een feit. In Zevenhoven werd met 1-0 verloren.
Nadat er op, het onwaarschijnlijke, tijdstip van 16.45 uur kon worden afgetrapt begon Sportlust nog wel redelijk aan de wedstrijd, maar al snel zakten we weg naar een bedenkelijk niveau. Een niveau waarop we de rest van de wedstrijd helaas zijn blijven hangen. Samen overigens met de scheidsrechter die duidelijk zijn dag niet had. Allereerst stond hij in de file waardoor we een half uur later moesten beginnen, vervolgens gleed hij in de eerste minuut al onderuit, toen hij de eerste gele kaart van de wedstrijd wilde noteren bleek dat hij zijn pen kwijt was en in de tweede helft was hij op een bepaald moment ook nog eens zijn fluit kwijt..... Gelukkig hebben wij spoorzoeker Derk in de ploeg en dus was de fluit al snel boven water, waarop er weer vrolijk verder gevoetbald kon worden....
Tegen een, met alle respect, team met een gemiddelde leeftijd van ergens rond de 40 en hier een daar een (klein) bierbuik(je) mag een jonge ploeg van Sportlust gewoon niet verliezen. Zevenhoven had feitelijk maar 1 wapen en dat was een ijzersterke rechter middenvelder die de gehele wedstrijd een plaag bleek voor onze verdediging. Hij was het dan ook die na een half uur de enige treffer van de wedstrijd liet aantekenen.
In de tweede helft (na een donderspeech van de trainer, waarbij hij zelfs de in grote getale aanwezige schapen en koeien schijnt te hebben overstemd, en geloof me: dat is een prestatie) werd er nog wel aangedrongen, maar verder dan een corner met een kopbal van Martijn S. en een daaropvolgende klassieke scrimmage kwam Sportlust niet.
Al met al een zeer matige wedstrijd van Sportlust zijde. Snel vergeten en vooruitkijken naar de volgende wedstrijd. Dan komt WDS op bezoek, voor Sportlust altijd een moeilijke tegenstander. WDS staat momenteel nog op 0 punten, maar gezien het vertoonde spel van afgelopen zaterdag mogen wij momenteel niemand onderschatten....