maandag 26 maart 2007

Sportlust 3 - BVCB 3

Vandaag stond op het wedstrijd formulier een dubbele ontmoeting met BVCB. Het 4e en het 3e spelen vandaag allebei een wedstrijd tegen BVCB. In de ochtend won het 4e met de nodige strijdlust met 3-1. Leuke wedstrijd om te zien, domme rode kaarten en winst voor de Woerdenaren. Deze lijn moest het derde s´middags dus gelijk maar even doorzetten.

De voorbereiding was een soort van gezellig. De opstelling werd bekend gemaakt en er werd natuurlijk weer gesproken door de trainer. Op de titel kunnen we eigenlijk al niet meer rekenen, aangezien de Jodan Boys nog twee wedstrijden moeten spelen met 3 punten meer. Maar je weet t niet dus winnen was nodig. En we hadden nog wat goed te maken tegen BVCB. De uitwedstrijd was niet al te best. 1-1! Dus het werd vanmiddag een goed tijd om deze MALLOTEN eens goed van de mat te vegen.

Een aantal van ons hadden al de nodige speelminuutjes gekregen bij het vierde en konden zich weer op nieuw opladen. De warming up begon op veld vijf, waar we met ons 11tal een rustig geconcentreerde warming up deden. Mark schoot Pels in en wij deden het gebruikelijke ritueeltje.

De wedstrijd begon natuurlijk een kleine 15 minuten later. Maar daar zijn we inmiddels aan gewend. BVCB nam de aftrap en Sportlust zette gelijk goed druk. Het jagen had in de eerste minuten al succes maar Sjaak hengste de bal te hoog. Jaap den Ouden had er duidelijk zin in vandaag hij was overal aanwezig en hield zijn mond tegen zijn medespelers. Hij had het duidelijk goed naar zijn zin want na een klein kwartier zette Steven hem, met een mooi steekpassie vrij in de 16 en Jaap ronde de bal mooi af, 1-0!
Niet veel later volgde door een foute terugspeelbal de 2-0 door Sjaak Haasnoot en de 3-0 door een mooie actie van Raoul Lemoine. En dat allemaal binnen een kwartier!
Helaas door een misverstand tussen Staal [Correctie: RONALD (MS)] en Derk (red. Jij, nee Jij, jij, neee jij) kon de lelijke spits BVCB doorlopen en de 3-1 achter Mark leggen.
In de eerste helft kwam bij de verdedigende middenvelder van Sportlust, genaamd Rooie, de Rick in hem naar boven door een paar mooie bewegingen stuurde hij de verdediging van BVCB het bos in en kwam alleen voor de goalie. Met Jaap schuinachter hem, Sjaak naast hem en Raoul daarachter, deed hij t helemaal zelf en faalde hopeloos.

De rust was rustig.

Sportlust trapte af en de tweede helft begon, eigenlijk was het speel beeld precies het zelfde. Er werd voordurend op de helft van BVCB gevoetbald en Sportlust creeerde een stel kansen toch duurde het een half uur voor dat de 4-1 binnenviel, Rick Kramer schoof de bal lekker langs alles en iedereen. Sjaak werd gewisseld ivm een geblesseerde linker schoen en Rick mocht ons weer laten lachen. Een mooie intikker werd op onverklaarbare wijze netjes naast het doel gelegd.

Uiteindelijk was onze captain het zat en begon zich ook met de aanval te bemoeien en kwam hoogstpersoonlijk de 5-1 maken.

Een leuke voetbal middag, met na afloop een kadootje van het vierde, lekker pilsie voor de boys.

Scoreverloop:

1-0 Jaap den Ouden
2-0 Sjaak Haasnoot
3-0 Raoul Lemoine
3-1

4-1 Rick Kramer
5-1 Martijn Staal

Auteur: Sjaak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten