zondag 18 maart 2007

Mooi voetbalweekendje

Begon op zaterdagmorgen met een lekkere overwinning in de Linschotense klei. Het 4e bezorgde de oude ploeg van John Baars de eerste nederlaag van het seizoen, door oa een goal van (de niet-juichende) John en de winnende omhaal(!) van Boere. Sportlust 1 schijnt ook gewonnen te hebben, dus dan zijn we niet de enige die in mei evt. nacompetitie spelen.

's Avonds paar waanzinnige goals gezien in de Premier League. De winnende goal van West Ham werd per ongeluk door medespeler Tevez overduidelijk voor de lijn tegengehouden maar wel toegekend...een Betfairtje?. En natuurlijk die van Paul Robinson voor de Spurs:

Keeper Spurs scoort van eigen helft



Zondags ouderwets langs-de-lijn-middagje met superresultaat. Zo zie je maar dat gedoodverfde kampioenen altijd punten verliezen als het eind in zicht is. Aardige goal Sneijder uit door Davids versierde corner:

1 opmerking:

  1. Staal relax ouwe.. zo een weekend overzichtje met leuke goals enzo.. wel ook doen als ajax een keertje verliest hé.. die keeper goal is wel grappig hé.. en die van sneijder is weer een wereldgoal.. moeten we ook maar is op gaan trainen..!

    BeantwoordenVerwijderen