zaterdag 10 februari 2007

Sportlust 3 – Rohda 2

Vandaag is het tijd om de boel weer eens recht te zetten, verliezen bij Floreant schandalig!!(Alhoewel de Boskopers vandaag met 11-0 winnen bij Reeuwijk!!!)
De gasten op Cromwijk waren vandaag de mannen uit Bodegraven van Rohda. Die we dit seizoen al een paar keer zouden treffen maar door vele aflastingen eindelijk vandaag echt konden tegenkomen!

Na een gesprek met de ploeg en het bekend maken van de opstelling gingen we relax naar het hokkie 3 om om te kleden.
De warming up vond plaats op veldje 5 tussen de blubber, graspollen en sneeuwhopen. Korte ondervraging aan het adres van Johan ‘Opa’ zorgde voor het nodige zelfvertrouwen. Johan had er naar zijn zeggen alle vertrouwen in dat de puntjes in Woerden bleven.

En ‘Opa’ zou gelijk krijgen. De bedoeling was om te proberen Rohda gelijk onder druk te zetten. Dit lukte aardig we zaten fel op de duels wat in de eerste minuten al uitmonde in een goal. De rechtsback kon de druk niet aan en gaf een belabberde pass terug en de oplettende Winston schoot de bal onhoudbaar in de netten.
Niet veel later ontsnapte Winston weer over de linkerkant op het nippertje aan buitenspel en gaf de bal op een presenteer blaadje aan Sjaak die hem er gemakkelijk in kon leggen. 2-0 het kon niet beter!
Dat kon het wel een klutsie bij de een van de zoveel corners, kwam de bal voor de voeten van Derk, die de bal in het dak van de goal joeg. 3-0!

Tegenslagje was een snelle uitbraak van de Bodegravers met een alleen op Mark aflopende spits tot gevolg.
Mark maakte snel zijn doel klein maar kon niet voorkomen dat de 3-1 werd gemaakt. Gelukkig stond Martijn als een ware aanvoeder op en bracht zijn ploeg weer op een ruimere voorsprong door van een kleine 20 meter de 4-1 droog onderkant lat binnen te knallen.

Een vrije trap op de lijn van de 16, bracht in het team van Sportlust een ware creatieveling boven in Ronald Voorbergen. Ik doe of ik schiet en je legt hem af op Winston zei de verdedigende middenvelder. En voila de 5-1 vloog binnen. Rusten met 5-1 is dit seizoen nog niet vaak voorgekomen. Sportlust zit op rozen.

De tweede helft werd uitgevoetbald zonder echte hoogtepunten. Sportlust scoorde nog twee maal via Sjaak en Niels en Rohda scoorde nog een keer tegen er werd gewisseld en Arjen Graafland kreeg nog een prachtige gele kaart voor een mooie tackle.


Scoreverloop:

1-0 Winston Verstraten
2-0 Sjaak Haasnoot
3-0 Derk Kelkesberg
3-1
4-1 Martijn Staal
5-1 Winston Vestraten

6-1 Sjaak Haasnoot
7-1 Niels Palm
7-2

Auteur: Sjaak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten