maandag 18 april 2011

Nacompetitie

Namens Jochem:

Al na speelronde 8 was duidelijk dat wij de nacompetitie in de tas hadden. We gingen natuurlijk voor meer, maar inmiddels is duidelijk dat dat er niet in zit.
Daarom zijn we nu gestart met de voorbereidingen op de nacompetitie. Het wedstrijd programma daarvan is inmiddels bekend.

Op 21 en 28 mei wordt er in de 1e ronde van de nacompetitie gespeeld tegen Semper Altius 2, we spelen eerst thuis. Bij winst in deze dubbele wedstrijd volgt er nog een tweede ronde tegen de nummer 11 van de res. 1e klasse A of de winnaar van de 3e periode uit de res. 2e klasse A (onze eigen competitie). Deze wedstrijden worden gespeeld op 4 en 11 juni. De winnaar hiervan speelt volgend seizoen in de res 1e klasse.

Link naar Semper Altius' laatste wedstrijd:
http://www.semperaltius.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1321:16-april-semper-altius-2-periodekampioen&catid=48:senioren-2&Itemid=174

17 opmerkingen:

  1. Het lijkt mij erg leuk om de aankomende trainingen veel te sprinten en hardloopwedstrijden te houden.

    Groet, Joris van D.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil graag rugbyen de komende trainingen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil graag vloek- en scheldwedstrijden houden de komende trainingen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toernooitje kontklossen bitte.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een duivelse tip: misschien moet Jochem Zoran Jankovic bellen om de jongens klaar te stomen?!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja Louis von Gaal is ook beschikbaar

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wie is Zoran Jankovic? Is die beter dan HJ? (strikvraag)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zoran heeft een wat andere aanpak dan HJ, licht dictatoriaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik zeg rammen/knallen/rossen/beuken met die handel

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Omdat we in een beslissende fase van de competitie en nacompetitie zijn gekomen, is het misschien wel zinvol om op de eerder genoemde suggesties voor de komende trainingen te reageren.
    Ik adviseer Joris om een week lang mee te trainen bij onze buren. Daar kan hij dan mooi zijn omtrekkende beweging oefenen, en wat nog veel belangrijker voor hem is: de krijtlijnen liggen daar lager dan bij ons op het kunstgras, hij zal dus minder het risico lopen om te struikelen.
    Derk mag aankomende zaterdag op wat oude ballen gaan zitten, net zo lang tot ze de vorm aannemen van een rugbybal. Als dat lukt wordt de rest van het team gesommeerd om met schoudervulling en helmpje op de training te verschijnen.
    Robin binden we met kettingen vast aan het hek bij de ingang. Met hars en pincet zullen we dan met zijn allen wat overbodig oksel en borsthaar verwijderen bij hem. Ik ben benieuwd wie er dan het hardst zal vloeken en schelden.
    Voor der Führer heb ik geen alternatief, voor zijn suggesties verwijs ik hem naar clubs die in dit soort zaken gespecialiseerd zijn. Neem wel je vriendin mee, en ik hoop dat je goede maatjes met Vincent bent gezien hetgeen hij graag wil gaan doen.
    Vincent kan trouwens ook met de dames mee gaan trainen, zonder rokje zal je het wel niet tot de douches schoppen. Die stoppelbaard is ook al niet in je voordeel met wat je voorstelt.
    Zoran is niet beschikbaar op dit moment, hij drilt commando's op dit moment in de Congo.
    Van Gaal laat vanuit Portugal weten dat hij beschikbaar is voor komend seizoen maar ik vraag me dan af: is hij zo stom of zijn wij zo slim???

    Na al deze nuttige suggesties zou ik er zelf ook een aan toe willen voegen:
    Wees geconcentreerd bezig met de komende wedstrijden! Hoe we ook gaan trainen de komende weken, we zullen echt niet opeens als een Messi of een Ronaldo over het veld gaan lopen. Onze winst kunnen we voornamelijk halen uit gedrevenheid, teamspirit en geloof in het uiteindelijke succes.

    Als we dit op de trainingen kunnen etaleren en meenemen naar de wedstrijden ben ik ervan overtuigd dat er aan het eind van het seizoen nog een mooie prijs voor jullie ligt te wachten.

    Tot maandag mannen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hahahaha wat rammen zeg... ik denk dat ik inderdaad met de dames ga mee doen... serieus gedoe is niks voor mij.. succes boys

    BeantwoordenVerwijderen
  12. HJ hou aub op met dat stomme opdrukken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. en die stomme trainingen...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ben het helemaal eens met Lars.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Vanavond lekker rondjes rennen... we hebben een goede conditie nodig..

    BeantwoordenVerwijderen