donderdag 17 maart 2011

Sportlust3/4 uitje

Besloten is om het uitstapje naar onze oosterburen op 30 april te doen. Het is inderdaad koninginnedag, maar omdat dit een jaarlijks terugkerende dag is welke elk jaar ongeveer hetzelfde is (bier, drukte, oranje, nog meer bier) en deze dag de meeste beschikbare mensen oplevert, lijkt het mij geen enkel probleem deze dag een keer de grens over te trekken.

Bovendien zijn in Duitsland het bier en de worst minstens zo lekker en zijn er genoeg mooie vrouwen te vinden (wat is er sexier dan een blondine in lederhosen met een Duits accent?) Antwoorden op deze vraag zijn uiteraard niet welkom.

We zullen de wedstrijd 1 F.C. Köln - Bayer Leverkusen en later op de dag Keulen zelf bezoeken.

Mocht je je nog niet hebben opgegeven en wil je wel mee, doe dat dan alsnog door een mail naar ondergetekende te sturen of dit zaterdag of bij de training bij mij aan te geven. Doe dit OP OF VOOR 4 APRIL. De kosten voor deze dag zullen om en nabij de €60 bedragen (bedrag inclusief toegangskaart, vervoer en een aantal biertjes)

4 opmerkingen:

  1. Het wekt een beetje de indruk dat het om bier en vrouwen gaat, maar de essentie is natuurlijk het voetbal en de sfeer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dit vind ik wel erg lullig voor Bea!! die organiseert elk jaar een prachtige dagje legaal zuipen, waarbij ook aan de randvoorwaarden zijn gedacht: lekker temperatuurtje en zonneschijn, muziek, drukte, dronkenman acties en mooie vrouwen die vanwege dat weer schaars gekleed zijn!
    kortom een prachtige dag!

    en dan willen jullie naar FC.Köln toe?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Koninginnedag is overrated.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nicky de V mag niet mee oleole

    BeantwoordenVerwijderen