maandag 21 maart 2011

Programma titelkandidaten

Aangezien het maandagmorgen is en ik niks beters te doen heb, de programma's van de titelkandidaten (in volgorde van minste naar meeste verliespunten):

Ter Leede
26-3 Katwijk uit
2-4 Oegstgeest uit
9-4 Valken thuis
16-4 Zevenhoven uit
7-5 Noordwijk thuis

RCL
9-4 Katwijk thuis
16-4 Rijnsburgse Boys uit
7-5 ARC thuis

ARC
9-4 Sportlust uit
16-4 Oegstgeest thuis
7-5 RCL uit

Valken
9-4 Ter Leede uit
16-4 Sportlust thuis
7-5 Oegstgeest uit

Sportlust
9-4 ARC thuis
16-4 Valken uit
7-5 Zevenhoven thuis

Rijnsburgse Boys
26-3 Noordwijk thuis
9-4 Oegstgeest uit
16-4 RCL thuis
7-5 Katwijk uit

10 opmerkingen:

  1. Als Valken van Ter Leede weet te winnen en RCL nog een keer gelijkspeelt (tegen Rijnsburg of ARC bijvoorbeeld) zijn er goede kansen dat we nog kampioen worden, mits we alle wedstrijden winnen natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zouden pizza's bij zijn huis afgeleverd zijn en de fans van Katwijk zongen Robin vd Kreeke zaterdag luidkeels toe. Volgens Willem van Hanegem is het allemaal zwaar onnodig. “Voor een spits is het helemaal niet erg als hij wat gewicht in de strijd kan gooien. Ophouden met dat gezeur over die jongen”, zegt de oud-prof.

    In zijn column in het Algemeen Dagblad laakt Van Hanegem de kritieken op vd Kreeke. “Ik vind het echt belachelijk hoe die spits bekritiseerd wordt. Ik hoorde na de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys iemand roepen dat dat duel verloren werd vanwege de te zwakke spits van Sportlust. Wat een ongelooflijke onzin, zeg”, aldus Van Hanegem. “Vd Kreeke is niet van het wereldniveau waarop Schwansie staat, maar daarom is vd Kreeke ook reservespits bij Sportlust.”

    “Maar ik vind verder niks mis met zijn kwaliteiten. Het is een aardige spits, die over een goed schot en staaltje van vernuft beschikt. Die jongen wordt alleen gek van het geschutter achter hem. En dat hij te zwaar zou zijn? Houd toch op. Uit mijn eigen tijd kan ik nog wijzen op Dik Trom, ook geen lichtgewicht. Maar kunnen mensen zich Mariano Bombarda van Willem II nog herinneren? En wat te denken van Joszef Kiprich bij Feyenoord?”

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Daan vd Steeg gaat ongetwijfeld een zware week tegemoet. De verdediger van Sportlust heeft zich zaterdag na het thuisduel met Katwijk (6-2 zege) misdragen in het supportershome. De verdediger liet zijn gezicht daar zien om de zege te vieren, net als Jochem Sneep, trainer Hendrik-Jan vd Giesen en assistent Sander van Hattem.

    Diverse fans van Sportlust namen met hun mobiele telefoons op hoe vd Steeg om een microfoon vroeg en op de bar het in Woerden populaire 'Ik wil sex met die kale' zong. Daarna voegde het ex-lid van de harde kern van Rijnstreek, een aantal scheldwoorden en anekdotes toe. J.Sneep danste vrolijk mee op de deuntjes van het lied en liet duidelijk merken onder de indruk te zijn van vd Steeg's zangkwaliteiten.

    De KNVB is inmiddels een onderzoek gestart.Hierdoor vrezen de mensen die vd Steeg en Sportlust een warm hart toe dragen voor een schorsing.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. WOERDEN - Een Woerdense voetballer van het derde elftal van Sportlust 46 heeft zijn broekje vijftien maanden niet gewassen. De jongen wilde kijken wat dat voor een effect had op het aantal bacteriën op de broek.

    De voetballer onderzocht samen met zijn ploeggenoten wat er zou gebeuren als je een voetbalbroekje vijftien maanden niet wast.
    Hij keek daarbij niet naar het aantal vlekken of naar hoe de broek rook, maar telde het aantal bacteriën.

    En met een opmerkelijke uitslag: er bleek geen verschil te zijn tussen een voetbalbroekje dat twee weken was gedragen en het broekje dat vijftien maanden ongewassen bleef. Om vieze geurtjes te voorkomen, legde de voetballer de broek af en toe een nacht in de diepvries.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die vieze voetballer zal timo wel zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. en waarom heeft Sportlust3 nog geen eigen sportkatern in de woerdense courant?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 12:45 Sportlust 8 - Bodegraven!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Concurrenten doen 'goede' zaken!
    Katwijk - Ter Leede 3-0
    Rijnsburgse Boys - Noordwijk 4-6

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nog enig Sl3/Sl4 nieuws? Noorwegen snakt naar nieuws!

    Groeten
    Joris

    BeantwoordenVerwijderen