maandag 28 april 2008

Sportlust 3 - Forum Sport 3

Zaterdag 26 April, De zon scheen en de temperatuur was heerlijk en de nummer laatst kwam om bezoek, kortom het leek een heerlijke voetbalmiddag te worden. Forum Sport was al gedegradeerd dus zij speelden alleen nog voor de eer en Sportlust voetbalde voornamelijk om zich voor te bereiden op de spannende nacompetitie die volgende week gaat beginnen. Helaas leek het spelletje van Sportlust totaal nergens op en waren er een aantal spelers bij die niet lekker in de wedstrijd zaten. Zelfs na een fout in de verdediging stonden we zomaar 0-1 achter. Uit kwamen we ook achter tegen Forum Sport en toen konden we het gelukkig nog herstellen. Ook vandaag werd de 0-1 achterstand snel omgezet naar een 1-1 van Lenneart Branger.

Sportlust bleef door gaan en het gevaar bleef dit keer van rechts komen via Timo Drost. Voor rust schoot Winston van Straaten via de tegenstander nog even de 2-1 erin. Na de rust veranderde er niet zoveel Joris van Donkersgoed kwam er in en ook Niels Palm mocht zijn rentree weer maken. Forum Sport wist soms leuke combinaties te maken maar werd maar niet echt gevaarlijk.


Rond de 70e minuut kreeg Sportlust een penalty nadat Winston onder uit werd gehaald. Gekke Gerhart zag zijn kans en eiste de bal op. Hij voelde de druk van de ogen en camera in zijn rug en schoot daardoor weer eens belabberd in. Langs het veld vond iedereen het prachtig en leek alleen Gerhart er van te balen.



Gelukkig bracht Lenneart ons nog op 3-1 en werd hij daardoor zelfs topscoorder van het 3e. Winston besliste de eindstand op 4-1 en Sportlust won de wedstrijd maar bleek nog niet de juiste vorm te hebben voor de nacompetitie.

0-1
1-1 Lenneart Branger
2-1 E.D.
3-1 Lenneart Branger
4-1 Winston van Straaten

Eindstand 07-08

Paar verrassende uitslagen nog. Jodan Boys slikt eerste thuisnederlaag tegen Zevenhoven. DSVP verliest thuis van directe concurrent Leonidas waardoor ze na zo'n beetje het hele seizoen bij de top4 gestaan te hebben toch geen nacompetitie halen. Vitesse pakt keurig de 3e periode met een puntje voor Sportlust3. WDS roemloos laatste met 1 punt uit de laatste 7.



donderdag 24 april 2008

schema nacompetitie

Er staat inmiddels een leeg schema op de KNVB site, beetje puzzelen levert het volgende op:

1e ronde:
3 mei 12:30 Voorschoten 3- Sportlust 3
10 mei 15:00 Sportlust 3 - Voorschoten 3

2e ronde:
17 mei 12:00 BVCB 2 (nr10 r1A) - winnaar
24 mei winnaar - BVCB 2

3e ronde:
finale neutraal terrein

Ook nog een geinige nieuwe feature op de KNVB site, dagelijks verse lijst Schorsingen. Ik bv. zie ene M. Cnossen staan bij SC Woerden.

Actuele Stand + Resterend Programma

zaterdag 19 april 2008

Zevenhoven 2 - Sportlust 3

19 april 2008

Na een aantal belletjes was Maurice er toch in geslaagd 11 (fitte) mannen te regelen voor het 3e. Er waren een aantal opvallende namen zoals Maykel Palm en Micheal Boere. De heenreis beloofde al niet veel goeds. Opa kwam uit bij Sportief en na een omleiding en een optocht van de Hell's Angels kwamen wij tenslotte allemaal uit bij Zevenhoven. Het leek wel alsof Zevenhoven aan de wedstrijd was begonnen en dat Sportlust nog in de kleedkamer zat want na 2 minuten stonden we al 1-0 achter. Blijkbaar vond Sportlust dit nog niet genoeg want 2 minuten later kregen we er weer 1 om ons oren 2-0. Gelukkig herpakte Sporlust zich netjes na deze fase en leek het te wennen aan deze samenstelling. Nadat een grote kans van Joris die het van 30 meter probeerde(zonder keeper)en in het zijnet ging viel kort daarna de bal voor Mark Post Uiterweer. Mark zag wat er mis ging bij Joris en gaf daarna het goed voorbeeld door de bal wel in de touwen te schieten 2-1. Daarna ging Sportlust de rust in met een 2-1 achterstand en was er nog alles mogelijk.

De 2e helft ging over en weer er waren een aantal kansen voor Zevenhoven maar ook genoeg kansen voor Sportlust. Een half uur voor tijd schoot Maykel Palm prachtig een vrije trap in de kruising 2-2.


Alles leek weer de goede kant op te gaan. Helaas viel 5 minuten later de 3-2 in het net. Mark Post Uiterweer kon daarna weer voor een gelijkmaker zorgen door een klutsbal erin te schoppen 3-3. Helaas was de verdediging vandaag niet erg scherp en kregen we alsnog de treffer om ons oren die ons de das om deed 4-3. Zevenhoven was erg blij met de 3 punten en sportlust kon zonder punten terug naar Woerden

2-1 Mark Post Uiterweer 2-2 Maykel Palm 3-3 Mark Post Uiterweer

Onze vaste supporter en onze wissel

vrijdag 18 april 2008

3e verzwakt, Zevenhoven ook?

Dat wordt vast een memorabel potje morgen. Een forse delegatie van 3 bij het 2e, een sterk 4e tegen concurrent SoccerBoys en de overblijvers gaan onder de noemer Sportlust 3 naar Zevenhoven. Met debutant Michael Boere, waarschijnlijk wat kampioenen van het 5e en het coachduo neemt ook de voetbalschoenen mee mits ze hersteld zijn van de training. Niet echt ingespeeld dus maarrr Zevenhoven 2 zal vermoedelijk ook niet op zijn sterkst zijn. Als je hun website bekijkt schijnt het 3e kampioen te kunnen worden én het 1e wil zich veilig spelen.

zondag 13 april 2008

Stand voor laatste twee ronden

Leonidas-Spirit 5-2. Het is superspannend achter ons voor de laatste twee nacompetitie plekken. DSVP staat er momenteel het beste voor maarrr kijk eens wat een programma ze nog hebben: WDS en Leonidas.
































Het 2e verloor met 1-0 en kan de 3e periode niet meer winnen, al is er nog een minieme kans via de eindstand om te kwalificeren voor het toetje.

Sportlust4 - Linschoten2 0-0





Hoewel het er veelbelovend uitzag, 11 uur op het hoofdveld in een sterke opstelling, viel deze editie van de derby tegen de roodwitten van de andere kant van de A12 een beetje tegen. Een eerste helft met wat inspiratieloos heen en weer geschuif. In de tweede gebeurde er meer voor beide doelen. Dennis kreeg 2, 3 opgelegde kansen. Mark Post had een fraaie solo actie maar trok de bal voor achter de achterlijn volgens de grens waardoor de goal van Sjaak niet telde. Meest memorabele moment was de trieste blessure die William opliep. Volgens de laatste berichten heeft hij wederom zijn scheenbeen gebroken.




De rest van de foto's zijn hier te vinden http://picasaweb.google.com/martijnjstaal/Sportlust4Linschoten2

En twee filmpjes.
Mooie actie Joost:


vrijdag 11 april 2008

Derksen en Borst fileren Gullit

Dit kan dus echt niet, maar het is wel must-see tv, gister bij DWDD:

Klik op deze link:
P.S. van de week waarschijnlijk weer echte Sportlust 3/4 filmpjes hoor.

dinsdag 8 april 2008

Nieuwe schema Competitie

Programma


12-apr-2008 12:00 Leonidas 2 - Spirit 3 Leonidas

19-apr-2008 12:45 ARC 4 - Spirit 3 ARC - Sportpark Zegersloot
19-apr-2008 12:45 Forum Sport 3 - Be Fair 2 Sportpark 't Loo
19-apr-2008 12:45 Leonidas 2 - Berkel 2 Leonidas
19-apr-2008 12:45 Vitesse Delft 3 - Jodan Boys 3 Sportpark Tanthof Zuid
19-apr-2008 12:45 WDS 2 - DSVP 2 WDS - SportcomplexWierickweide
19-apr-2008 12:45 Zevenhoven 2 - Sportlust '46 3 Zevenhoven-terrein

vrijdag 4 april 2008

Kampioenschap Jodan Boys 3

"Afkomstig Jodan Boys"

Afgelopen zaterdag is het welverdiende kampioenschap veroverd door de mannen van Wijnand Donk. Na 19 wedstrijden, 49 punten, 43 doelpunten voor en slechts 16 doelpunten tegen, is promotie naar de eerste klasse bewerkstelligd.

JB 3 moest om 12.45 uur spelen tegen Leonidas en won met 2-0, door doelpunten van Michael van Berkel en Arjen de Jong (eindelijk wel raak van binnen de 5 meter!!).

Voor het kampioenschap was JB 3 alleen nog afhankelijk van de enige nog overgebleven concurrent voor de titel, Sportlust, dat thuis om 15.00 uur moest tegen een lastige tegenstander Vitesse Delft 3. Tijdens de wedstrijd van JB 1 werd langzaam duidelijk dat Sportlust het erg moeilijk had tegen Vitesse en kon het kampioensfeest al langzaam worden ingezet, wat voor een uitstekende sfeer zorgde langs de lijn, want ook JB2 had vandaag hun kampioenschap veiliggesteld, proficiat!!

Om 16.45 was daar het verlossende woord, Sportlust verliest met 2-4 van Vitesse Delft, dus JB3 is kampioen!!! De champagneflessen konden open en het vuurwerk kon knallen.

Na de winterstop hebben we 9 wedstrijden gespeeld en daarin 24 punten gehaald, alleen uit bij DSVP werd met 2-1 verloren, maar Arjen de Jong weet nog wel waardoor dat kwam, (de beelden zijn overigens te bezichtigen via YouTube). Qua veldspel was het niet altijd even goed meer, maar dat krijg je als de tegenstanders extra hun best gaan doen om van de koploper te winnen.

In de komende weken moet JB3 nog 3 wedstrijden spelen (thuis tegen Be Fair en Zevenhoven en uit tegen Vitesse Delft), dit zijn ploegen die nog strijden voor promotie of tegen degradatie, hierdoor heeft JB3 nog wel degelijk een sportieve plicht te vervullen, al is het maar om boven de 50 punten te komen.

Zaterdag doen we het kampioensfeest nog een keer over, want kampioen worden, went nooit!!

Gay Scheids



Als we nu toch met oude filmpjes bezig zijn heb ik er hier ook 1 uit de oude doos!