zaterdag 19 april 2008

Zevenhoven 2 - Sportlust 3

19 april 2008

Na een aantal belletjes was Maurice er toch in geslaagd 11 (fitte) mannen te regelen voor het 3e. Er waren een aantal opvallende namen zoals Maykel Palm en Micheal Boere. De heenreis beloofde al niet veel goeds. Opa kwam uit bij Sportief en na een omleiding en een optocht van de Hell's Angels kwamen wij tenslotte allemaal uit bij Zevenhoven. Het leek wel alsof Zevenhoven aan de wedstrijd was begonnen en dat Sportlust nog in de kleedkamer zat want na 2 minuten stonden we al 1-0 achter. Blijkbaar vond Sportlust dit nog niet genoeg want 2 minuten later kregen we er weer 1 om ons oren 2-0. Gelukkig herpakte Sporlust zich netjes na deze fase en leek het te wennen aan deze samenstelling. Nadat een grote kans van Joris die het van 30 meter probeerde(zonder keeper)en in het zijnet ging viel kort daarna de bal voor Mark Post Uiterweer. Mark zag wat er mis ging bij Joris en gaf daarna het goed voorbeeld door de bal wel in de touwen te schieten 2-1. Daarna ging Sportlust de rust in met een 2-1 achterstand en was er nog alles mogelijk.

De 2e helft ging over en weer er waren een aantal kansen voor Zevenhoven maar ook genoeg kansen voor Sportlust. Een half uur voor tijd schoot Maykel Palm prachtig een vrije trap in de kruising 2-2.

Alles leek weer de goede kant op te gaan. Helaas viel 5 minuten later de 3-2 in het net. Mark Post Uiterweer kon daarna weer voor een gelijkmaker zorgen door een klutsbal erin te schoppen 3-3. Helaas was de verdediging vandaag niet erg scherp en kregen we alsnog de treffer om ons oren die ons de das om deed 4-3. Zevenhoven was erg blij met de 3 punten en sportlust kon zonder punten terug naar Woerden

2-1 Mark Post Uiterweer 2-2 Maykel Palm 3-3 Mark Post Uiterweer

Onze vaste supporter en onze wissel

9 opmerkingen:

1. Heeft het 4e wel kunnen winnen?

BeantwoordenVerwijderen
  2. site is vernieuwd zie ik? mooi multimediaal STAALTJE zeg maar.

3. hey gasten, wat heeft het 4e nou gedaan?

4. 4e heeft verloren met 3-0 of 4-0 van Soccer Boys

5. 4e was zeker lekker! Lange halen gauw thuis. Letterlijk en figuurlijk. 4-0

6. en wie was die ene supporter van het 4e die mee is geweest dan?

7. oefff, 4-0...geen beste zaterdag voor sportlust 2,3,4 dus.

Vanavond effe terugblikken en dan het koppie leeg spelen, en volle aandacht voor de komende zes overwinningen!

8. o, ja. Volgens mij spelen we toch tegen Voorschoten 3 omdat zij hun laatste wedstrijd verrassend 3-6 verloren van Forum Sport en zo de 3e periode verspelen.

Zouden ze het expres gedaan hebben om tegen ons te loten?