maandag 28 april 2008

Sportlust 3 - Forum Sport 3

Zaterdag 26 April, De zon scheen en de temperatuur was heerlijk en de nummer laatst kwam om bezoek, kortom het leek een heerlijke voetbalmiddag te worden. Forum Sport was al gedegradeerd dus zij speelden alleen nog voor de eer en Sportlust voetbalde voornamelijk om zich voor te bereiden op de spannende nacompetitie die volgende week gaat beginnen. Helaas leek het spelletje van Sportlust totaal nergens op en waren er een aantal spelers bij die niet lekker in de wedstrijd zaten. Zelfs na een fout in de verdediging stonden we zomaar 0-1 achter. Uit kwamen we ook achter tegen Forum Sport en toen konden we het gelukkig nog herstellen. Ook vandaag werd de 0-1 achterstand snel omgezet naar een 1-1 van Lenneart Branger.

Sportlust bleef door gaan en het gevaar bleef dit keer van rechts komen via Timo Drost. Voor rust schoot Winston van Straaten via de tegenstander nog even de 2-1 erin. Na de rust veranderde er niet zoveel Joris van Donkersgoed kwam er in en ook Niels Palm mocht zijn rentree weer maken. Forum Sport wist soms leuke combinaties te maken maar werd maar niet echt gevaarlijk.

Rond de 70e minuut kreeg Sportlust een penalty nadat Winston onder uit werd gehaald. Gekke Gerhart zag zijn kans en eiste de bal op. Hij voelde de druk van de ogen en camera in zijn rug en schoot daardoor weer eens belabberd in. Langs het veld vond iedereen het prachtig en leek alleen Gerhart er van te balen.

Gelukkig bracht Lenneart ons nog op 3-1 en werd hij daardoor zelfs topscoorder van het 3e. Winston besliste de eindstand op 4-1 en Sportlust won de wedstrijd maar bleek nog niet de juiste vorm te hebben voor de nacompetitie.