maandag 28 juli 2008

Eindstand Tour pool

Na een spannende tijdrit en een hemeltergend saaie zondagetappe zijn we in Parijs aangekomen. Met een mooie Spaanse winnaar voor de twee wieltjesplakkers Evans en Kohl.

De verdiende overwinning in de Sportlust poule ging naar Tour de Frans. Ben benieuwd wie deze wielerkenner is (Frans Lok?). Eigenlijk ongelooflijk als je zijn team vergelijkt met mijn team (11e). Beide hadden we ingezet op de doorgaans betrouwbare Haimar Zubeldia na vele jaren top10 te rijden, presteerde die het om 21 dagen buiten beeld te rijden en exact 0 punten te bemachtigen. Verder doorhetijszakker Cunego, dopingzondaar Ricco en nog een rits dezelfde namen. Maar waar ik ook inzette op jonge talenten als Kreuziger, Seb. Chavanel en Feillu blijkt toch weer dat je nooit de ouwe rotten als Zabel, Hunter en Sastre moet vergeten.

Een speciale vermelding nog voor de Xerox-boys Jochem en Joris, deze Stijn Devolder fans presteerden zo matig dat ze niet eens op het eerste blad komen, nr. 26 en 27 geworden. Tot volgend jaar: Tourstart 2009 in Monaco!

4 opmerkingen:

  1. Ik mis een vermelding voor de nummer 2 in de Tourpoule, de beste uit de B-selectie!
    De winnaar van de gele, groene, witte en bolletje trui in zijn team.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, ja die laffe gast die zijn team verborgen hield voor iedereen werd 2e...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 14 Pc Gadgets Terrific Treat Options

    my web site; attorney leads
    my page :: legal leads

    BeantwoordenVerwijderen