woensdag 16 juli 2008

Indeling nieuw seizoen

Vrijdag 18 juli maakt de KNVB de indelingen bekend voor het nieuwe seizoen. Maar het is natuurlijk leuke sport om vast te beredeneren wat het kan worden voor Sportlust 3 n.a.v. Eindstanden vorig seizoen.

Allereerst de degradanten uit de 1eklas. Heinenoord, Alexandria, Lyra spelen we nooit tegen, RCL 2 misschien. BVCB 2, verliezer van nacompetitie, uit Bergschenhoek is wel een vast klant.

Dan de promovendi uit 3eklasse. Zevenhoven 3 kampioen, 2 zat al bij ons. Tochtje naar geel-rood zal er zeker bij zitten. Gouda 2 ook kampioen, zekerheidje. Zwammerdam 2(ouwe bekende, Derk!) wint nacompetitie, ik hoop het niet maar zal er bij kunnen zitten als het een echt regionale poule wordt. Soccer Boys 3 ook lachend kampioen, zal dat nare 2e wel hogerop mogen.
Be Fair 2 (10e bij ons) wint nacompetitie van....MVV'27 4 die voor 2e keer op rij dus finale verliezen!!! We gaan dus naar het nieuwe complex in Waddinxveen.

Tenslotte de 'oude' pool. Jodan Boys, Forum en Berkel zijn pleite. WDS, Spirit, een ARC 3/4 zijn zekerheidjes. Qua regulars uit de buurt heb je het dan wel gehad. Misschien DSVP en Leonidas wel weer. Vitesse 4 is gedegradeerd denk dat 3 dan ergens anders komt. DSO 2 uit Zoetermeer is een logische vervanger.

Sportlust 3
BVCB 2
Zevenhoven 2/3
Gouda 2
Zwammerdam 2
Soccer Boys 2
Be Fair 2
WDS 2
Spirit 3
ARC 3/4
DSVP 2
Leonidas 2
(DSO 2)

Ben benieuwd! Wat heeft jullie voorkeur?

3 opmerkingen:

  1. Zwammerdam 2
    erop en erover

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doe mij maar Vep is lekker dichtbij en gegarandeerd 6 punten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En dan kamerik en siveo er ook maar bij dan...rijnstreek erbij hup kampioen worden we toch wel...diee gasten uit het 2e gaan maar lkkr in het 5e ballen.

    Mannen, we proosten op een top seizoen...

    BeantwoordenVerwijderen