zaterdag 15 december 2007

Sportlust 3 - Sportlust 2

Voor Sportlust 2 en 3 was de de winterstop een feit maar ondanks stond er nog een amusante wedstrijd op papier namelijk tegenelkaar. Er werd met gemengde gevoelens naar toe geleefd. Zo hield de een zich in op vrijdagavond en ging de ander uit ze dak in de Storm of in Arie. Zelfs de trainer van het 3e kon het zijn “reet roesten” wat er vandaag gebeurde. Ondanks deze gevoelens werd er gewoon gevoetbald om 12 uur op het altijd prachtige veld 3. Na een nog nooit zo nonchalante warming up van 3 en nog velen malen non chalanterer van 2 begon de wedstrijd onder het toezicht van de heer Plomp.

Na het 1e fluitsignaal ging de sportieve knop om bij Sportlust 3 en werd en druk gezet zoals we nog nooit druk hadden gezet. Dit bleek niet voor niks te zijn. Na 5 minuten ontstond al de 1e kans voor Sportlust 3. Deze werd gemist maar al snel bleek dat dit niet de laatste kans zou worden. Een paar minuten later ontstond weer een grote kans en werd deze gemist door Lenneart Branger. Helaas bleken we deze middag erg gemakzuchtig in de afronding te zijn want kort daarop miste ook Raoul Lemoine een grote kans. We bleven maar druk uit oefenen en de gehele 1e helft was voor Sportlust 3. 5 grote kansen waren er en keer op keer kreeg Lenneart, Winston, Martijn, Bart, Joris of Raoul de bal er maar niet in. Ondertussen probeerde Sportlust 3 wat olie op het vuur te gooien door lekker te praten tegen het 2e. Dit resulteerde in een vete tussen Appie (aka klappie) en Ronnie van Oudenallen van het 2e en in de rust kwam deze vete tot een climax en onderstond er een kort geding tussen deze 2 spelers.

Na rust waren er wat veranderingen bij het 2e zo kwam Gijs Lok er in en bracht hij rust in de defensie van het 2e en ook “Mart” L’ami kwam er in die de aanval versterkte. Bij het 3e waren geen wijzigingen en zelfs “Beppie Bouwman” bleef op het doel staan. De tegenstander werd wat gevaarlijker maar Sportlust 3 wist door slim en tactisch voetbal toch voldoende kansen te creëren. 10 minuten na rust was het dan eindelijk raak, na een mooie combinatie op het middenveld kreeg Bart van Oudenallen de bal voor zijn schoenen. Hij had de keeper al zien staan en schoot de bal prachtig over Wouter den Ouden heen 1-0. Sportlust 3 lachte in zijn vuistje en barste van het zelfvertrouwen. Een paar minuten later was het weer raak. Dit keer gaf Bart van Oudenallen de bal mee op Ronald Voorbergen en schoot hij de bal prachtig binnen met zijn linker in de korte hoek 2-0. Sportlust 2 stond er bij en keek erna. Gelukkig gooide ze er niet met de pet na en na een corner kwamen ze toch tot gezien de 2e helft de terechte aansluitings treffer 2-1.

Daarna werd de wedstrijd goed uitgespeeld door Sportlust 3 en smaakte het biertje velen malen lekkerder als het biertje van de mannen van het 2e. In de kleedkamer kreeg Sportlust 3 nog een prachtig compliment van de trainer van de tegenstander. Waarin hij vertelde hoe bijzonder de teamgeest is in het 3e. Mannen van de B-selectie ga zo door!!!

13 opmerkingen:

  1. Zo deze was nog een snel geplaatst hè!!! Zullen wel wat spel fouten in zitten en nog een aantal dingen die niet kloppen want kom net uit de kantine!!!

    Zie jullie zo in The Wok!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb je niet gezien !! kom net uit arie rolle maar was jij ook inde wok dan ??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha niet om 10 voor half 10 uit arie komen rollen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lekker hoor ullie, heb het ook ff doorgezet naar sportlust46.nl!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo mannen.. Die pot is binnen.! Nu lekker winterstop.. Fijne dagen allemaal!
    Haha wie komt er om half 10 uit arie rollen.?
    A) Rick van Hattem
    B) Bart van Oudenallen
    C) Derk Kelkensberg
    D) Maurice Lesi

    Later RonnieVo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik was de laatste klant die in arie was en dat was rond 5uur dus het is antwoordt E...geen van allen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Rick,dat was niet om 5 uur maar om 5 voor half 10.. geeft niks hoor als je lam bent en niet meer kan klokkijken. dr zat in ieder geval een 5 in...!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mannuh, het was een amazing zaterdag(avond)je, beregezellig!
    Wokkuh, Walzicht en WoehArie!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Donge.. er zijn wat gaten in mijn geheugen gevallen zaterdagavond... heb jij de foto's nog...?????

    BeantwoordenVerwijderen
  10. nou die foto;s van beus zijn reet wil je toch niet zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gastuh,

    Erg naar jullie zin gehad afgelopen weekend? Zo te lezen, wel! Helaas kon ik het niet zo laat maken. Maar ik beloof jullie met dat weekendje weg 12 januari gaan we zeker (weer) knallen.....
    Net de bevestiging van Jochem gekregen. Het wordt toch geen Deventer maar Dongen (niet bij Frank thuis maar in de buurt van Tilburg en Breda).
    Voor degene die interesse hebben hier alvast de verwijzing naar hun site http://www.volderke.nl:80/

    Mocht ik jullie dit jaar niet meer spreken, fijne dagen enne je weet zelf swa... je bent een rund als je met vuurwerk stunt!!!!

    Gr,
    Maurice

    BeantwoordenVerwijderen
  12. zijn jullie weleens in dongen geweest????dongen ook niet in jullie!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. jochem S??heb je nou al een beetje meer info omtrent weekendje weg?hoe laat vertrek? eten we 1e avond weer een kinderpatat en frikadelletje??weet niet of er een heerlijke kebab zaak is in donge??zal wel logies zijn ,donge kennende??en waar moeten we de zat avond afspreke met de chikkies?soos van donge ?tilburg?breda? ik hoor het wel!!

    BeantwoordenVerwijderen