zondag 14 oktober 2007

WDS-Sportlust 4-0

De beentjes zijn weer op de grond. Van plaats vier naar zeven gezakt. En het moet gezegd volledig terecht. Geen moment leek er meer in te zitten op het sportcomplex in Driebruggen. Het 2e van Waarder Driebruggen Samen had zich uitstekend ingesteld op de jongere ploeg uit Woerden. Vlijmscherpe tackels, beetje praten, scheidsrechter inpakken en niks geen opbouw van achter, alle ballen direct hoog naar voren. Totaal anders dus dan de voetballende ploeg ARC van vorige week.

De trainer waarschuwde ons voor de wedstrijd nog voor alles. Hij had het hier immers vaak meegemaakt. Maar heel wat jongens kwamen voor het eerst bij WDS en kennelijk is het moeilijk omschakelen. In de 1e helft bleef de schade nog beperkt tot een buitenspeldoelpunt van WDS. Lennart en Steven hadden nog wat kansen met kopballen, maar echt gevaarlijk werd het niet. De bekende balletjes over 10 meter kwamen niet aan en WDS bleef bikkelen. Als zelfs ervaren kracht Martijn in de tweede helft staat te schutteren door een totaal onnodige handsbal (penalty gestopt Luuk) en onder ballen doorduikt (2-0, 4-0) is het een kansloze zaak. Natuurlijk nog wat gele kaarten voor praten opgelopen en uiteraard bleken net de kaarten van WDS-kant niet op het wedstrijdformulier terecht gekomen te zijn. Maar......thuis pakken we ze.

Overige uitslagen:
Leonidas - Zevenhoven 5 - 2
Vitesse Delft 3 Forum Sport 3 3 - 2
Spirit 3 DSVP 2 2 - 1
ARC 4 Jodan Boys 3 0 - 1
Be Fair 2 Berkel 2 4 - 0

Volledige stand/uitslagen hier

17 opmerkingen:

  1. Ohh heeft die schrale scheids nou ookal niet die kaarten van die gasten opgeschreven? Pff krijg een nog grotere hekel aan die *****!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wordt vanavond zeker straftraining?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij bent er vanavond zeker niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jawel hoor.. tot zo. Hoop nou al schoppen te krijgen van kelkensberg en kreeke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. jawel hoor.. tot zo. Hoop nou al schoppen te krijgen van kelkensberg en kreeke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Was die dikke hond van een donge er ook vanavond?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gasten, ben even een weekie weg, maar ga ervanuit dat goed getraind wordt zodat ieder fit en scherp is volgende week voor de Boys!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Screw you guys I’m going home

    BeantwoordenVerwijderen
  9. even jullie aandacht voor het volgende: Ik (Mark Pels) stap per direct uit de B-selectie. Bedankt voor de tijd die ik met jullie heb gehad. Waarschijnlijk is vanavond mijn laatste training. Ik zou zeggen "geniet van me" kusss Mark (a.k.a PILS) Pels

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Pels!

    Je maakt zeker een geintje?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hé gasten niet relax man als je onder andermans namen gaat reageren.. Weet niet wie dat over van donge heb getypt maar wees een kerel en zet je eigen naam erboven!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. kinderen kappen met dat gekloot anders grijp ik vanavond in

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat over pels is weer gelul

    (heb net nog gebeld met hem)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Met de vlag in mijn hand breng ik jullie zaterdag naar een overwinning!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mannen, na 1 wedstrijd te hebben meegedaan voel ik mezelf wel gerechtigd om nu ook een reactie op de site te plaatsen..
    Zojuist zag ik namelijk op hyves staan dat trainer Maurice Lesi aankomende maandag alweer 36 (!) wordt..Misschien leuk om ff wat te regelen met de B-selectie.

    Bartje

    BeantwoordenVerwijderen