zondag 28 oktober 2007

Siveo 3 - Sportlust 4 1-1

Nu eens een report van het 4e omdat ondergetekende met dit onderdeel van de B-selectie meespeelde. Het was vooraf een echte topper, sommige noemden het al de kampioenswedstrijd. Koploper Siveo ontving het 3e geplaatste Sportlust. Met een grote, sterke selectie arriveerden we op sportpark de Beemd in Zegveld. De zeer ervaren thuisploeg werd in de eerste helft behoorlijk weggetikt door de jonge thuisploeg. Echter veel kansen leverden het niet op mede omdat ze Hans Bregman als extra slot op de deur hadden. Op de counter was Siveo nog het gevaarlijkst met de slimme topscorer Gijs Breedijk. Vroeg in de tweede helft dan toch de bevrijdende openingstreffer. Rick van Hattum stuurde Robin vd Kreeke diep en die kon net zijn schoen tegen de bal zetten: 1-0. Siveo bleef in hetzelfde laffe tempo doorspelen en leek geen moment gevaar te stichten. Maar omdat Sportlust geen gebruik maakte van de geboden ruimtes bleef de thuisploeg in de wedstrijd. Na wat hulp van de scheidsrechter en obligaat alles of niets spel viel de bal in de kluts dan toch goed. Via de binnenkantpaal kwam Siveo op 1-1. Dit was het sein voor Sportlust om nog eens aan te zetten. De overwinning leek binnen toen Eduard vol uithaalde van buiten de zestien, maar helaas ging deze bal via de paal buiten.