zondag 31 augustus 2008

Beker ronde 2

Wederom een bekerwedstrijd die close was, helaas nu aan de verkeerde kant van de score. Bij Zestienhoven werd het 2-1 voor de thuisploeg. Het team was (noodgedwongen) weer aardig door elkaar gehusseld in vergelijking met vorige week. Op het bloedhete kunstgras waren de eerste tien minuten voor de enthousiaste thuisploeg. Maar daarna wist Sportlust 3 het heft in handen te nemen en leek de tactiek van druk zetten op de backs te werken. Winston maakte de 1-0 na uitstekende pass van Dennis. Daarna legio kansen met name voor Joost om uit te lopen naar 2-0 en 3-0. Maar als je dat niet doet zo luidt de bekende voetbalwet 'valtie aan de andere kant'. Zo geschiedde vlak voor rust: 1-1.

Na de rust leek het 3e ietwat uitgeblust en de drie wissels van de tegenpartij zorgde juist voor nieuw elan. Zwak verdedigen leverde 2-1 op. Enkele wanhoopsaanvallen en vele, vele vrije trappen van de roodwitten zorgden nog wel voor gevaar maar de gelijkmaker zat er niet meer in. De komende weken zal het nog puzzelen worden om een vaste, sterke formatie te formeren. De competitie komt dus eigenlijk iets te vroeg. Maar goed, het seizoen is nog heeeeeeel lang. De eerste pannekoeken zijn voor de kleine kinderen....