woensdag 11 juni 2008

Uit Regiokrant:


WOERDEN - De vriendschappelijke wedstrijd tussen Sportlust'46 en de MHC Woerden was afgelopen zaterdag een groot succes.
Onder het toeziend oog van diverse toeschouwers, langs de kant stond het gezellig vol, was de selectie van Sportlust'46 uiteindelijk de winnaar 7-3.

Nadat Marjolein de jong, beleidsmedewerker sportzaken, samen met twee pupillen van Sportlust'46 en twee pupillen van de MHC Woerden de aftrap had verricht ontspon zich een aantrekkelijke voetbalwedstrijd. De hockeymannen lieten zich niet onbetuigd en lieten het publiek zien niet alleen te kunnen hockeyen maar ook te kunnen voetballen. Sportlust'46 had het niet gemakkelijk maar liet een staaltje afmaken zien. De ruststand was derhalve 6-0 voor Sportlust'46.
De 2e helft begon nadat de keepers zich hadden aangekleed, en gelijk probeerde de MHC Woerden het initiatief te nemen om de achterstand om te draaien. Sportlust'46 moest duidelijk even wennen, maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam men redelijk in het spel.
Uiteraard was de balbehandeling snellen en makkelijker bij de MHC Woerden, maar Sportlust'46 kreeg toch nog een aantal kansen. Uiteindelijk was het Lennert Branger die de Sportlust goal maakte. Een compliment was er nog voor gelegenheidskeeper Rene Spanjerberg die na afloop door de MHC Woerden werd gepolst voor een overgang naar de MHC Woerden.
Al met al een doorslaand succes, waar na afloop door beide ploegen nog gezellig over werd nagekaart, en wat volgend seizoen zeker een vervolg zal krijgen.

6 opmerkingen:

  1. het 3e was weer goed vertegenwoordigd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mannen,

    Ik ben trots op deze prestatie. Alle jongens die zaterdag meededen staan volgend seizoen vast in het tweede. Zo trots ben ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. en wie ik nog vergeten ben op te noemen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. nog nooit van die hockeyers verloren!!!

    BeantwoordenVerwijderen