donderdag 31 januari 2008

Sportlust 3 - DSVP 2 3-1

He, he, die van DSVP vertikken het om een verslag te maken van hun nederlaag dan toch zelf maar een match report noteren.
Na een wederom zeer geslaagd trainingsweekend was de eerste wedstrijd van 2008 afgelast, zodat de thuiswedstrijd tegen DSVP de opening van het nieuwe voetbaljaar betekende. De voorwedstrijd beloofde al veel goeds. Sportlust 4 speelde een prachtwedstrijd tegen ongeslagen koploper Siveo. Met name in de tweede helft vielen de goals als rijpe appelen. Uiteindelijk werd de winnende 5-4 gemaakt door verloren zoon Jaap met een fraaie hakbal.

De ploeg van 3 miste hier en daar een vaste kracht maar de basisopstelling zag er weer logisch en sterk uit: Luuk, G, Derk,Cap, Niels; Ullie,Bart,Rik,Joris;Winston en Rick. De start was dan ook enthousiast op het vertrouwde kunstgras. En bij rust stond er een verdiende 1-0 op het bord door Rik K. In de tweede helft versierde Winston een penalty die door Bart onberispelijk in het linkerhoekje werd geplaatst. DSVP was niet echt gevaarlijk, ondanks een driedubbele wissel en 4 spitsen op kop. Echter de zeer scherpe invalbeurt van Arjan kreeg een smetje omdat zijn directe tegenstander vanuit het niets de 2-1 binnenschoof. Hierna werd het toch nog heftig voor de goal van Luuk. Martijn kon een schijnbaar zekere goal nog net van richting veranderen en in de laatste minuut raakte DSVP nog de lat. Maar invaller Robin maakte aan alle onzekerheid een einde door uit een corner zijn eerst seizoensgoal in het 3e binnen te knikken. Eindstand 3-1, nog steeds goed op weg in de 2e periode. Weekje vrij en dan op naar Spirit.

4 opmerkingen:

1. Goed gedaan staal alleen was het niet tobspits Winston die scoorde maar tobmiddenvelder Rik K.

Nog 2 wedstrijden winnen deze periode en dan gaan we eind van het seizoen weer vlammen!! Moet kunnen!!

BeantwoordenVerwijderen
  2. ja k hou dr van... weer lkkr de nacompetitie spelen... met hopelijk een finale net als vorig jr... dan spelen we net zo hoog als het 2de..haha dat zou zuur voor ze zijn eej