maandag 17 september 2007

DSVP 2 - Sportlust 3

Zaterdag 15 September

Na een zwakke voorbereiding konden we ons op gaan maken voor de 1e competitie wedstrijd uit tegen DSVP. Na de aftrap was het al meteen duidelijk dat we er met ons koppie niet bij waren. Er werd rommelig gevoetbald aan beide kanten en Sportlust ging slap de duels in. Dit resulteerde na zo’n 5 minuten in een tegengoal. Er kwam een lage voorzet van rechts Luuk Kastelein leek de bal te hebben maar dat bleek niet zo te zijn. De spits van DSVP reageerde attent en kon zo de bal binnen schuiven 1 - 0. Hierna werd het spel van Sportlust iets beter maar nog niet erg overtuigend. Vlak voor rust was er even een black out bij Raoul Lemoine. Er kwam een corner van de rechterkant en Raoul Lemoine dacht dat deze in het zij-net zou belanden. Helaas, dit was niet het geval en zo kwam DVSP erg makkelijk op een riante 2 – 0 voorsprong en konden ze achterover leunen.

In de rust probeerde trainer Maurice de koppies omhoog te krijgen en na een felle speech ging Sportlust goed de 2e helft in. Er werd stukken beter gevoetbald als voorheen in de 1e helft en we creeƫrde een aantal flinke kansen. Voorin hadden ook de spitsen het vizier nog niet helemaal op scherp waardoor we het net niet konden laten bollen. De gehele 2e helft was Sportlust de betere ploeg en kwam DVSP er alleen uit met een aantal gevaarlijke counters.

Na 90 minuten was de stand 2 – 0 en vertrok Sportlust 3 met een kater richting woerden. Volgende week thuis staat op het programma Sportlust 3 tegen Spirit om 15:00 op het kunstgras

Eindstand 2 – 0

En voor de liefhebbers het verslag van DSVP

10 opmerkingen:

1. "Vanuit de counter probeerde we de 2-0 te maken welke dan ook viel na een corner van Leroy en de keeper de bal knullig binnenwerkte".

Zie je wel dat het niet mijn gout was!!

BeantwoordenVerwijderen
  2. Zaterdag eerste 3 punten??

3. idd niet jou gout, het was en is jou FOUT,oetlul

4. wie is die zure die zelfs op type foutjes let Nr 11 zeker?

5. nee, want nr 11 zet zijn naam er dan wel bij. Zo zuur is hij namelijk ook weerniet. Anderen blijkbaar wel...

6. nou idd zure pruime tijd, word tijd voor n stukkie van afgelopen pot....roel???

7. Ja roel heeft het even op dit moment te druk kan iemand anders misschien even een leuk stukkie schrijven?

8. ja ik schijf wel een leuk stukkie, 1-1 Klootzakken op ons eigen kunstgras, als rick ze er niet in krijgt moet iemand anders ze erin schieten stelletje oetlullen!!!