zondag 9 januari 2011

Sportlust - Zuidvogels 4-1

Na een looptraining op woensdag afgelopen zaterdag de eerste balomwentelingen van 2011 tegen Zuidvogels. De gasten uit Huizen waren op uitnodiging van Daan naar Woerden gekomen. Op papier een vriendschappelijke wedstrijd dus, maar daar dachten beide partijen toch anders over. Al met al een goede generale.

Na een wat onwennig begin, begon Sportlust te draaien met Joost op de tien en Winston als gevaarlijkste man voorin. Zijn eerste lob ging nog via de lat mis, maar de tweede poging was raak: 1-0. Door een blunder van de doelman werd het 2-0 bij rust. In het tweede bedrijf enkele nieuwe namen Lars, Niels, Sander en Martijn. Zuidvogels ging aanvallender spelen en Sportlust een stuk slordiger. De gasten kwamen vrij snel op 2-1 en voldoende kans op de gelijkmaker, maar nieuwe eerste doelman Fabian hield zijn doel schoon. Aan de andere kant zorgden Sander en Jesper voor de 4-1 eindstand.

4 opmerkingen:

  1. Dat was inderdaad bepaald geen vriendschappelijk potje.....
    Mooi dat we 4-1 gewonnen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heren,

    Vanuit Noorwegen de felicitaties met de eerste overwinning. Ik wil alleen nog even benadrukken dat ik toch liever zie dat voornamelijk de competitiewedstrijden worden gewonnen! :)
    Veel plezier komend weekend want dat zal ongetwijfeld weer een mooi weekend worden.

    Groet,
    Joris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Joris, alles flex daar?
    Ik zie inderdaad ook liever dat competitiewedstrijden gewonnen worden.

    Groet,
    HJ

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier in Bergen is het echt super! Het enige dat ik op dit moment mis is het voetbal, aangezien hier de velden op dit moment kunnen worden gebruikt voor ijshockey... Hoe was het weekendje Groningen? Ik hoor graag de verhalen :)

    Joris

    BeantwoordenVerwijderen