maandag 17 september 2007

DSVP 2 - Sportlust 3

Zaterdag 15 September

Na een zwakke voorbereiding konden we ons op gaan maken voor de 1e competitie wedstrijd uit tegen DSVP. Na de aftrap was het al meteen duidelijk dat we er met ons koppie niet bij waren. Er werd rommelig gevoetbald aan beide kanten en Sportlust ging slap de duels in. Dit resulteerde na zo’n 5 minuten in een tegengoal. Er kwam een lage voorzet van rechts Luuk Kastelein leek de bal te hebben maar dat bleek niet zo te zijn. De spits van DSVP reageerde attent en kon zo de bal binnen schuiven 1 - 0. Hierna werd het spel van Sportlust iets beter maar nog niet erg overtuigend. Vlak voor rust was er even een black out bij Raoul Lemoine. Er kwam een corner van de rechterkant en Raoul Lemoine dacht dat deze in het zij-net zou belanden. Helaas, dit was niet het geval en zo kwam DVSP erg makkelijk op een riante 2 – 0 voorsprong en konden ze achterover leunen.

In de rust probeerde trainer Maurice de koppies omhoog te krijgen en na een felle speech ging Sportlust goed de 2e helft in. Er werd stukken beter gevoetbald als voorheen in de 1e helft en we creeƫrde een aantal flinke kansen. Voorin hadden ook de spitsen het vizier nog niet helemaal op scherp waardoor we het net niet konden laten bollen. De gehele 2e helft was Sportlust de betere ploeg en kwam DVSP er alleen uit met een aantal gevaarlijke counters.

Na 90 minuten was de stand 2 – 0 en vertrok Sportlust 3 met een kater richting woerden. Volgende week thuis staat op het programma Sportlust 3 tegen Spirit om 15:00 op het kunstgras

Eindstand 2 – 0

En voor de liefhebbers het verslag van DSVP

zondag 16 september 2007

DSVP 2- Sportlust 2-0

Eerste competitiewedstrijd verloren door zwakke start. Maar wat is het waard in de nieuwe klasse? Aan de eerste uitslagen te zien zijn 2e elftallen niet per definitie beter: 4x verloren, 2x gewonnen.

3-1 nummer 10
Rode Kaart: Robin vdK (slaande beweging naar hoofd keeper)
Man of the Match: de scheidsrechter

Soccer Boys wint met 1-3 bij Rohda dus wederom 2e in de poule en uitgeschakeld.
Maar niet getreurd, zaterdag gaat het om het echie tegen DSVP.

vrijdag 7 september 2007

Rohda- Sportlust 1-5

De eerste echte overwinning van het seizoen in deze tweede bekerwedstrijd. Aangezien Soccer Boys inmiddels een doelsaldo van +8 heeft, zullen we morgen met minstens 8 goals moeten winnen van Zevenhoven 3 om door te gaan. En dit alles mits SoccerBoys verliest van Rohda.

Het wedstrijdverslag ' lenen' we ff van Rohda:

Dinsdag 4 september 2007
Nadat de eerste bekerwedstrijd thuis tegen Zevenhoven 3 was gewonnen met 4-3 was de uitgangspositie tegen Sportlust 3 heel simpel, winnen om de volgende ronde te bereiken. Maar daar is Sportlust geen gemakkelijke tegenstander voor, want dat weten we nog van vorig seizoen. Vanwege personele problemen was de wedstrijd op ons verzoek verplaatst naar een dinsdagavond en werd het voor ons een thuiswedstrijd, maar wel op kunstgras.

We begonnen redelijk aan de wedstrijd en hadden de tegenstander aardig onder controle. Af en toe kwamen we er goed uit en konden we voor enig gevaar zorgen. Sportlust speelde met twee aardige spitsen waar onze verdediging redelijk wat moeite mee had. Dit resulteerde in een 0-1 voorsprong voor Sportlust. Hun spits kon uit de dekking weglopen na een afgeslagen corner en kon zo vrij bij de 2e paal binnen tikken. Een lichte tegenvaller en zeker met de gedachte in het achterhoofd dat Sportlust een moeilijk te kloppen ploeg is. Ze zijn immers niet voor niets gepromoveerd naar de 2e klasse vorig seizoen. We probeerden de draad weer op te pakken, maar Sportlust zette onze verdediging sneller onder druk, waardoor we minder aan voetballen toe kwamen. Lees verder op de Rohda-site.